Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Holmik, amiket utólag nem...

Holmik, amiket utólag nem érted, miért nem előbb dobtál ki?

Figyelt kérdés

Ma kicsit átvariáltam néhány dolgot a szobámban, és szembe jött velem egy jó nehéz doboz, aminek a tartalmára egészen máshogy emlékeztem, azt hittem kacatok, vagy képek, néhány régi plüss vagy ilyesmi, ezért maradtak meg :'D Hát, sok-sok haszontalanná vált füzet még az iskolából, négy és öt évvel ezelőttiek. Nagyon picike szobám van, aranyat ér a hely, szóval most jelen pillanat azon rugózok, miért nem előbb... 😂

Ti voltatok már így, hogy valami teljesen fölösleges dolgot halogatás, feledékenység vagy egyéb miatt évek múlva dobtatok ki?

dec. 6. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Költözéskor tavasszal rengeteg felesleges holmitól megváltam, ami addig kallódott vagy érzelmi okokból ragaszkodott hozzá a párom (de végül ő is belatta, hogy felesleges lom), azóta viszont most is felgyűlt, főleg ruhaneműk, mert például véletlen a megtartott ruhák közé került egy zsák, amit leselejteztem.
dec. 7. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Többéves újságok; ruhák, amiket már évek óta nem hordok; lemerült elemek - egy egész doboznyi van most is itthon; évek óta lejárt gyógyszerek - szintén egy zacskóra való. Állandóan tervezem, hogy megyek velük a gyűjtőbe, de mindig elmarad.
dec. 7. 12:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, meg még nekem is az iskolai füzeteim, tankönyveim. Idén raktam ki őket a papírgyűjtőbe, pedig 20 éve végeztem már az egyetemen is. 😅
dec. 7. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!