Megéri beolvasni egy nárcisztikus embernek utólag? Vagy pont, hogy élvezni fogja?
Már egy ideje nincs kapcsolat köztünk, de nagyon elgondolkodtató, hogy küldök neki egy jó hosszú e-mailt a saját hibáiról, a saját ostobaságairól, meg az összeegyeztethetetlen dolgairól, ugyanis elképeeztő önellentmondásokban él! Miközben ő vádol másokat, hogy nincs önismeretük! 😂
De! Érdemes? Állítólag ő mindig elemzi magát...hát nem tudom, akkor elég csapnivaló munkát végez. Érdekes módon mások elemzésében "jeleskedik" igazán...
Szóval ha elküldöm neki, egyáltalán el fogja olvasni? Okul belőle?
Bosszantani fogja? -nekem mar ez megérné, a legutóbb mikor mondtam neki, hogy nárcisztikus tajtékzott a dühtől -gondolom rátapintottam a sajat félelmére, mert lehet sejti ő, hogy nárcisztikus- és gyűlöli ha szembesitik saját magával.
Így megéri szerintetek?
Sőt, utana mar úgy érzi, megvan az oka, hogy miert támadjon tovább.
Pontosan keresi, hogy robbanj ki, addig csesztet, míg végre elveszted a kontrollt. Es pont ezt akarja. Szereti ha haragszanak rá, ha utálják, a szeretettel nem tud mit kezdeni, az furcsa es gyanús
A legegyszerűbb simán csak megszakítani a kapcsolatot azzal, aki neked kellemetlen.
Ha bármit irogatsz neki, az csak abban erősíti meg, hogy akkora hatással volt rád, hogy még most is rajta kattogsz.
2! Nem tud bosszút állni! Nincs semmi a kezében! Sőt még szerintem ő jönne könyörögni nekem pár hónap múlva, hogy szüksége van rám...már arra a pénzre meg supply-ra, amit én nyújtok.
Hatni nem akarok rá! Azon már rég túl vagyok, ez csak pont azt szolgálná, hogy ne keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!