Megéri beolvasni egy nárcisztikus embernek utólag? Vagy pont, hogy élvezni fogja?
Már egy ideje nincs kapcsolat köztünk, de nagyon elgondolkodtató, hogy küldök neki egy jó hosszú e-mailt a saját hibáiról, a saját ostobaságairól, meg az összeegyeztethetetlen dolgairól, ugyanis elképeeztő önellentmondásokban él! Miközben ő vádol másokat, hogy nincs önismeretük! 😂
De! Érdemes? Állítólag ő mindig elemzi magát...hát nem tudom, akkor elég csapnivaló munkát végez. Érdekes módon mások elemzésében "jeleskedik" igazán...
Szóval ha elküldöm neki, egyáltalán el fogja olvasni? Okul belőle?
Bosszantani fogja? -nekem mar ez megérné, a legutóbb mikor mondtam neki, hogy nárcisztikus tajtékzott a dühtől -gondolom rátapintottam a sajat félelmére, mert lehet sejti ő, hogy nárcisztikus- és gyűlöli ha szembesitik saját magával.
Így megéri szerintetek?
Mit nem értesz azno, hogy szrik rád, és őt nem érdekled?
Itt csak te tepersz még a figyelméért. ;)
23-as, érdekes, én képes vagyok leállítani azt, akit nem akarom, hogy az életem része legyen...
Te nem akarod, ezek szernt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!