Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha a maszek...

Mit szólnátok ha a maszek fogorvos utólag több pénzt kérne ? Mint amit ki számítottál.

Figyelt kérdés
aug. 8. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Mi alapján számítottam ki? Nyilván lehet ki vannak írva az árak, hogy fogtömés x ezer forint, de ha a fogorvosnak több érzéstelenítőt kell használni, vagy valami komplikáció van ami miatt több időt vesz igénybe és több anyagot kell el használnia akkor simán eltérhet a ki írt ártól.
aug. 8. 10:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Én eddig mindig kaptam a kezelés megkezdése előtt árajánlatot (konzultáció után), egyszer sem került többe.

Én nem értek hozzá, ezért max tippelni tudnék, hogy mennyibe fog kerülni.

aug. 8. 10:47
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom, rosszul számítottad ki.
aug. 8. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Egyszer pár éve volt hogy pont 2 fog között volt lyuk a fogaimon. Mindkét fogat érintette, mindkettőt tömte. Dupla annyi lett így a végösszeg, mint amire számítottam.

Kicsit rosszul is lettem. Szíven ütött a 2x20e. Szerencsére volt nálam annyi.

aug. 8. 10:48
 5/11 A kérdező kommentje:
Mert már egy csomó pénzt kifizettem.
aug. 8. 15:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Főleg ,hogy gyökérkezelés van.
aug. 8. 15:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Lényegtelen, mit számítottál ki. Előre megmondják, hogy mennyi az annyi.Számlát is kapsz.
aug. 22. 23:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Szia, semmit nem kaptam .

Nem mondták meg előre.

aug. 23. 04:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Meg kell kérdezni.

Egy fogorvos nem tudja előre hogy mi a bajod, lehet, hogy útközben derül ki hogy komolyabb beavatkozás kell.

aug. 23. 11:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy ne haragudjon, nem ezt számoltam ki, én ez meg az alapján számoltam, ilyen lett az összeg... aztán lehet, te gondoltál hülyeséget, az is lehet, hogy útközben lett vmi pluszmunka, lehet, ő hibázott. Beszélni kell. Legközelebb kérj előzetes árkalkulációt.
aug. 23. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!