Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy szerezzek igazolást ha a...

Hogy szerezzek igazolást ha a háziorvosom nem ad, fogorvosnál meg most voltam?

Figyelt kérdés
Kéne igazolás bizonyos okok miatt, nem is ez a lényeg. Valami olyan orvosi dolog nincsen ahova csak úgy bemegyek és adnak róla papírt? pl. bőrgyógyászat vagy mit tudom is én.
2024. ápr. 11. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Egy orvos akkor adHAT igazolást, ha tényleg van bajod.
2024. ápr. 11. 18:00
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Akkor tud adni az orvos igazolást ha van valami bajod. En orvos mellett vagyok, de mindenhol szinte időpontos előjegyzés van. Szoktunk adni igazolást.
2024. ápr. 11. 18:08
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél ki arra a napra szabit. Az én orvosom ad mondjuk visszamenőleg is igazolást, nem szokott kérdezősködni de nem szeretik ezt.
2024. ápr. 11. 18:24
 4/10 A kérdező kommentje:
suliba kell, itt nincs szabi xd
2024. ápr. 11. 18:41
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

A fogorvostól kellett volna kérned igazolást arról, hogy "a rendelés megjelent xy".

Megbeszéled az osztályfőnökkel, hogy mi volt, aztán ha elhiszi, igazolja.

Ja, és xd

2024. ápr. 11. 18:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem mit kellett volna, azt hogy most hogy szerezzek igazolást.
2024. ápr. 11. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem is értem, milyen rendelésre akarsz csak úgy este 6 után betoppanni azzal, hogy "nincs bajom, csak igazolás kell..."
2024. ápr. 11. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Holnap? De mára kellett volna igazolás?

A holnapot hogyan igazolod majd, amíg nem iskolában vagy, hanem az orvosnál vársz?

És én vagyok értelmi fogyatékos...

Azért írtam le, hogy mit kellett volna csinálnod, hogy máskor tudjad. De nem értem, hogy az osztályfőnökkel beszélni miért nem opció.

2024. ápr. 11. 19:07
 9/10 Noren1989 ***** válasza:

Hamisítsad, kispetsűkêm.

Hülye voltàl időben kérni....

2024. ápr. 11. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:
Maganorvost keress. Ha ir egy igazolast,senki nem tud utana nezni a szemelyisegi jog vedelme miatt,gy tdnyleg ott voltal vagy tenyleg o irta. Nem azert irom,h okirathsmisitast kovess el .
2024. ápr. 11. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!