Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek nem kedvel a...

Szerintetek nem kedvel a fogorvosom?

Figyelt kérdés

Miközben várok, szoktam hallani, hogy az összes páciensével trécsel, kezelés előtt is meg után is, csak velem nem :D

Tudom fura kérdés mert senki sem beszélgetni megy fogorvoshoz, hanem mert baja van, csak feltűnt hogy mindenkinek pátyolgatja a lelkét csak nekem nem :DD

Magánpraxisnál van, nem ilyen hentes néni fogászat mint amikre az iskolák visznek.

2023. nov. 8. 18:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom bátor q kisugarzasod, azért nem "patyolgatja a lelked"
2023. nov. 8. 18:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Hmm, lehet... Bár nem csak arra értettem, hanem hogy velük jópofizik is cseveg velük :D
2023. nov. 8. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
33%
Utál és megvet sajna.
2023. nov. 8. 19:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönjük a szakértelmed. Mire alapozod ezt a teóriád? :D
2023. nov. 8. 19:52
 5/10 anonim ***** válasza:
50%
Tipikus rejtett agressziós koaleszcens viselkedés, Matterson-szindrómásoknál gyakori. Aztán jön majd, hogy "elfelejti" beadni a fájdalomcsillapítót, a végén meg leüt a fogpolírozóval. A helyedben addig keresnék másik dokit, amíg még nem késő!
2023. nov. 8. 19:57
 6/10 A kérdező kommentje:
#5 ez legalább vicces trollkodás volt :D
2023. nov. 8. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Fontos ez? Engem jobban szokott érdekelni a minőségi munka. Beszélgetni a barátnőmmel szoktam. Fizetek és lépek.
2023. nov. 8. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet régebbi páciensek.
2023. nov. 9. 01:22
 9/10 anonim ***** válasza:
A fogorvos? Ki nem szarja le, hogy szeret vagy sem? Végezze el rendesen a munkát, utána jó darabig úgysem látja az ember ideális esetben.
2023. nov. 9. 08:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia én konkrétan el sírtam magam előtte mert nem aludtam le cseszett és pont akkor jött meg. Azt se tudta hogy pátyolgasson pedig előtte minden szar voltam mert szerinte nem jól mostam fogat és ez volt a gond de ezt olyan stílusban adta elő hogy hihetetlen. A sírás óta szerintem én vagyok a kedvence végig érdeklődik beszél nagyon tündér.
2023. nov. 9. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!