Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Várjátok a rokonokat karácsony...

Várjátok a rokonokat karácsonyra vagy ti mentek hozzájuk ?

Figyelt kérdés

dec. 6. 11:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nagymamámékhoz megyünk 24én, 25én ha nem dolgozik (szakács) akkor férjem szándéka, hogy hazaugorjon a szüleihez mert már rég volt karácsonykor otthon- én nem biztos hogy vele megyek

Nagyiék itt laknak a városban, gyalog is csak 20 percnyire, anyósomék innen kb 45 kmre lévő faluban élnek

Máshoz nem megyünk, hozzánk senki nem jön

dec. 6. 11:48
 12/22 anonim ***** válasza:
79%
Mi megyünk, hozzánk a talpalattnyi garzonba szerencsére nem férnek be vendégek :D
dec. 6. 12:40
 13/22 anonim ***** válasza:
Nálunk anyám presztízskérdést csinál abból, hogy nála gyűljön össze a család, úgyhogy mindig mi megyünk. Ez azért vicces, mert nálunk van a legnagyobb hely, ahol kényelmesen elférnénk, de neeem, inkább nyomorogjunk anyám 2 szobás lakásában 10-en, mert ki nem adná a kezéből. Anyósomékhoz is mi megyünk, neki is felajánlottam már, hogy jöjjenek ők, de szerintem úgy van vele, hogy neki könnyebb előkészülni, mint nekünk a két gyerek mellett.
dec. 6. 13:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem megyünk, és nem is jön senki.
dec. 6. 14:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Én megyek, hozzám soha senki, praktikus okokból
dec. 6. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Nővérem jön haza a családjával 300 km-ről. Utálom őket, mert ők is utálnak.

Soha semmi nem jó nekik. Pofátlanok, flegmák. Törnek-zúznak mindent, ami nem az övék, nem becsülik a másik értékét. Udvariatlanok!

Azon gondolkozom hogyan kellene őket minél hamarább elküldeni a p...ba! :P

dec. 6. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Rokonok egyik nap jönnek hozzánk, másik nap mi megyünk hozzájuk (sok éve tart nálunk ez a szokás karácsonykor). Viszont idén nem várom ezt annyira, mint régen szokásom volt, de hátha jobb lesz, mint most gondolom.
dec. 6. 20:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Ide a 30m²-be?😃 hogyne...
dec. 6. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:
18%
Látom mindenki "szereti" egymást a "szeretet" ünnepén! 😊😇
dec. 6. 23:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Mi megyünk. Sajnos... Én inkább magamra zárnám az ajtót és ki se mennék.
dec. 7. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!