1/31 anonim válasza:
Kaptunk Karira szabit.
Elvették a jövő éviből 😄
2/31 anonim válasza:
Nem kompenzálják a leállás miatti bónusz kiesést🤣
3/31 anonim válasza:
Aki bentvolt aznap (amikor osztották) az kapott 1 csomag szaloncukrot, aki nem, az kimaradt :D
5/31 anonim válasza:
Dolgoztam már olyan cégnél, ahol az utolsó munkanapon a nagyfőnök körbement, mindenkinek adott EGY SZEM zselés szaloncukrot és tartott valami kis hevenyészett beszédet - majd közölte, hogy az ezzel töltött időt le kell dolgoznunk, annyival később mehetünk haza. 😀
6/31 anonim válasza:
Mi ilyenkor szoktunk béremelést kapni, ami persze csak majd februárban érkezik a számlánkra, és általában kapunk valami céges ajándékot, kulacsot, sálat-sapkát, és van egy vacsora is. Idén kicsit megreccsentünk gazdaságilag, így nem tudom, lesz-e sálsapka :) Meg most nincs étterem, csak finom vacsi házhozszállítva az irodába.
7/31 anonim válasza:
Ki kellett vennünk a két ledolgozós szombatot, de 27-én egész nap dolgozunk és 26-án is kb. fél napot, de olyan nagyvonalúak, hogy kifizetik. Ugye milyen rendesek? Én mondjuk inkább a pihenést választanám, csak ez nem opció.
8/31 anonim válasza:
Szabit, ajándékutalványt általában kapunk, valamint 1-1 nap közös karinap.
9/31 anonim válasza:
Olyan kötelező (!) tivornyát szervezett a főnököm - saját szabadidő és költség terhére, - amelyen már most tudható, hogy nem fogom jól érezni magam parancsra. Nem akarja megérteni, hogy ez nem az én világom, ahogy azt sem, hogy vannak emberek, akiket nem vonzanak az ilyen "rendezvények" és csak arra jók, hogy kellemetlenségeket okozzanak nekik a szervezésükkel. Tetszik, nem tetszik, nekem nem megy az a színjáték, hogy parancsra jól érezzem magam! A kötelező jellege és értelmetlensége miatt egyenesen undorodom az egésztől!
10/31 anonim válasza:
Mikor hogy. Nagyon sosem voltak nagyvonalúak. Egyszer borítékban adtak oda egy belépőkártyatartót, na akkor mindenki morgott, mert azt hittük, pénz :D. Néha semmit nem kapunk, volt, amikor használhatatlan repicuccokat kapunk (a fene akar a cég logójával ellátott esernyővel mászkálni, na), jobb években kapunk hasznosabb, nem márkázott / repi dolgokat, pl. kulacs, bor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!