Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire nagyvonalú a munkahel...

Mennyire nagyvonalú a munkahelyetek karácsonyra ?

Figyelt kérdés

dec. 4. 20:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
200 ezer körül szoktunk kapni bónuszt minden évben ilyenkor, általában van egy ebéd süteménnyel, szendvicsekkel, meg egy nagyobb karácsonyi csomagot adnak borral, ajándékkal, édességgel, stb.
dec. 5. 18:07
 22/31 anonim válasza:
100%
Céges logós pólót akartak... miután többen jelezték, hogy semmi értelme, felajánlottak olyan opciót, hogy aki nem kéri annak az árát jótékonyságra adják. Ez mondjuk szeirbtem jó, biztos sehova nem járnék céges pólóban.
dec. 6. 09:14
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Az tényleg a pofátlanság csúcsa, hogy az "ajándék" viselésével még reklámozza is azt a helyet valaki, ahová lehet, hogy még bejárni is utál, - de muszáj! Van ott rinocéroszi selymességű bőr az arcon! :DDD
dec. 6. 09:21
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
Otthon füvet nyírni nem venném fel
dec. 6. 09:34
 25/31 anonim válasza:
100%
22-es vagyok, volt már valami hasonló céges logós dolog pár éve, de akkor pont gyesen voltam be se mentem érte. 😀 Férjem mondta, hogy elhozza, de mondtam neki hogy nem éri meg azt a fél óra pluszt neki se. Tényleg nem venném fel itthonra se. De idén nagyon jók voltak, jött a csoportos email, hogy mindenki válasszon színt és méretet a pólóhoz. Aztán mikor többen is mondták, hogy nem kell céges logós póló egy önfelszopós e-mailben leírták, hogy itt igenis figyelembe veszi a vezetőség a véleményeket, szóval fel lehet ajánlani az árát jótékonyságra egy szervezet számára.
dec. 6. 09:39
 26/31 anonim ***** válasza:
Röhej! :D
dec. 6. 09:41
 27/31 anonim ***** válasza:
91%
Én szeretem hordani a céges logós mörcsöket. :) Hozzáteszem, nem a teszkóban, vagy hasonló cikis helyen dolgozom, pici cég, ízléses a logó, a télikabát kifejezetten kellemes, hordható darab.
dec. 6. 10:57
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

60 ezer forint értékben kaptunk ajándékcsomagot. A baj hogy luksziscikkekkel van tele aminek a fele nem is finom csak drága. A pénznek mint bónusz vagy akár az összeg értékének megfelelő szabadságnak is jobban örültem volna. Persze gondolom az is szempont hogy sokan húzzák a szájukat arra az ajándékra amit nem lehet megfogni és az egyik testnyílásukba tömni.

Mondjuk örülök én is hogy legalább kaptunk valamit.

dec. 6. 13:22
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell dolgoznunk 24-26, ennyire
dec. 6. 20:06
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Minden épület bejáratánál áll az áramzabáló - pvc-fenyő! Sosem értettem, hogy miért kell a munkahelyekre is becipelni értelmetlen vallási ünnepeket, - mondjuk a képmutatás rész jól beleilleszthető a történetbe!

Komikus az is számomra ebben az egészben, hogy a cég vezetése fokozott takarékosságról hablatyol időről-időre - és minél többször hablatyolnak erről, annál nagyobb üzemben megy a pazarlás!

Otthonról behozott és telepíthető áramzabálók! Kávéfőző, rádió, magnó, fűtőtest, ilyen töltő, olyan töltő... Akváriumot, félkarú rablót és szintetizátort, elektromos orgonát még nem láttam, de alakul! Még a franciaágyat vadászom, - hátha tetten érhető lesz az egyik munkateremben, bár ez nem illik a képbe, mert nem zabálja az áramot, viszont nem is várok más viselkedést olyan egoistáktól, akik nem képesek lehúzni maguk után az ülő WC tartalmát, képtelenke eloltani maguk után az órák távlatában üresen hagyott helységben a villanyokat, ablakot becsukni maguk után, miután már senki nem tartózkodik a helységben, ahonnan kijöttek, de az ajtóval is így állnak, mert bombatölcsérben laknak, - nem tudják, mire való. Bizonyára a saját otthonukban is így járnak el, mert akkor este nem kell felkapcsolni a villanyokat és az ajtózár sem kopik mechanikusan, ha a kilincsre zárt ajtót kulccsal zárják! :D

Akár túlórákat is ki lehetne fizetni abból a pénzből, amit idióták pazarolnak el, de ez Magyarország!

dec. 7. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!