60 ezer forint értékben kaptunk ajándékcsomagot. A baj hogy luksziscikkekkel van tele aminek a fele nem is finom csak drága. A pénznek mint bónusz vagy akár az összeg értékének megfelelő szabadságnak is jobban örültem volna. Persze gondolom az is szempont hogy sokan húzzák a szájukat arra az ajándékra amit nem lehet megfogni és az egyik testnyílásukba tömni.
Mondjuk örülök én is hogy legalább kaptunk valamit.
Minden épület bejáratánál áll az áramzabáló - pvc-fenyő! Sosem értettem, hogy miért kell a munkahelyekre is becipelni értelmetlen vallási ünnepeket, - mondjuk a képmutatás rész jól beleilleszthető a történetbe!
Komikus az is számomra ebben az egészben, hogy a cég vezetése fokozott takarékosságról hablatyol időről-időre - és minél többször hablatyolnak erről, annál nagyobb üzemben megy a pazarlás!
Otthonról behozott és telepíthető áramzabálók! Kávéfőző, rádió, magnó, fűtőtest, ilyen töltő, olyan töltő... Akváriumot, félkarú rablót és szintetizátort, elektromos orgonát még nem láttam, de alakul! Még a franciaágyat vadászom, - hátha tetten érhető lesz az egyik munkateremben, bár ez nem illik a képbe, mert nem zabálja az áramot, viszont nem is várok más viselkedést olyan egoistáktól, akik nem képesek lehúzni maguk után az ülő WC tartalmát, képtelenke eloltani maguk után az órák távlatában üresen hagyott helységben a villanyokat, ablakot becsukni maguk után, miután már senki nem tartózkodik a helységben, ahonnan kijöttek, de az ajtóval is így állnak, mert bombatölcsérben laknak, - nem tudják, mire való. Bizonyára a saját otthonukban is így járnak el, mert akkor este nem kell felkapcsolni a villanyokat és az ajtózár sem kopik mechanikusan, ha a kilincsre zárt ajtót kulccsal zárják! :D
Akár túlórákat is ki lehetne fizetni abból a pénzből, amit idióták pazarolnak el, de ez Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!