Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki van még, akinek nagy...

Ki van még, akinek nagy valószínűséggel 2025-re gallyra megy az élete?📴

Figyelt kérdés

József Attila: REMÉNYTELENÜL

Lassan, tünődve

Az ember végül homokos,

szomorú, vizes síkra ér,

szétnéz merengve és okos

fejével biccent, nem remél.

Én is így próbálok csalás

nélkül szétnézni könnyedén.

Ezüstös fejszesuhanás

játszik a nyárfa levelén.

A semmi ágán ül szivem,

kis teste hangtalan vacog,

köréje gyűlnek szeliden

s nézik, nézik a csillagok.

Vas-színű égboltban...

Vas-színű égboltban forog

a lakkos, hűvös dinamó.

Óh, zajtalan csillagzatok!

Szikrát vet fogam közt a szó - -

Bennem a mult hull, mint a kő

az űrön által hangtalan.

Elleng a néma, kék idő.

Kard éle csillan: a hajam - -

Bajszom mint telt hernyó terül

elillant ízű számra szét.

Fáj a szívem, a szó kihül.

Dehát kinek is szólanék - -

1933. március

#élet #gallyra #2025-re #nagyvalószínűséggel
nov. 29. 11:35
 81/117 anonim ***** válasza:
100%
80# Bocsánat a durva kifejezésért, de utálom a toxikus, nárcisztikus szülőket.
nov. 29. 15:22
 82/117 anonim ***** válasza:
100%
80# Pedig szerető családot érdemeltél volna.
nov. 29. 15:24
 83/117 A kérdező kommentje:
17 évesen majdnem meghaltam, de valami láthatatlan Erő tovább vitt. Ott már nem bírtam a kiképzést! Drog túladagolás, a legrohadtabb fajtából! Ezzel is küzdöttem hogy talpra álljak! Mindig ez volt a problémám: munka és társ, az élet sava-borsa! Így hogy kezdjen el az ember egy életet? Legnagyobb stabilitást okozó dolgok, ráadásul érzelmi (érzékeny) típus vagyok!
nov. 29. 15:27
 84/117 A kérdező kommentje:
Azt hiszik hogy egy kib@szott here vagyok! Fogalmuk sincs kivel állnak szembe!
nov. 29. 15:28
 85/117 anonim ***** válasza:
100%
83# Koli lehetett volna megoldás, akkor kevesebbet vagy otthon, nincsen cirkusz.. Tartod még a kapcsolatot szülőkkel? Van igaz barátod, akiben 100%-ig megbízol és segít kimászni a kakából?
nov. 29. 15:30
 86/117 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj segítséget kérni, ha kell baráttal, rokontól. A Jóisten áldását küldöm neked és egy nagy-nagy ÖLELÉST!! 😇😇🤗🤗
nov. 29. 15:33
 87/117 A kérdező kommentje:

Volt egy osztálytársnőm, életem első komoly szerelme, gyerekkorától tudta hogy mi akar lenni, Szűz jegyű, eminens, munkamániás, AZ LETT, megvalósította önmagát, boldog családja van, gyerekei, le a kalappal előtte, jó ránézni!

DE!

Neki volt elképzelése!

Sokszor hozom őt fel példának!

nov. 29. 15:34
 88/117 A kérdező kommentje:
86. 💛🙏
nov. 29. 15:35
 89/117 A kérdező kommentje:

Akikben bízok azok a szaktudásuk miatt pénzt kérnek érte, nekem meg nincs annyi hogy rendszeresen járjak, mint mondtam nem vagyok egy "money maker" típus, többre tartom hogy a hivatásom ÉN legyek, bármi legyen is az ára!

Ők tudnának segíteni, de ezt meg olyan megalázónak tartom hogy megyek oda nyöszörögni pénzért, ennél sokkal többre tartom a dolgot, így meg olyan biznisz szagú!

Még egyszer mondom, nagyon büszke típus vagyok, nem mindenkinek adom ki magam, azt ki kell érdemelni, és azt is értem hogy ez egy szakma, ez egy szolgáltatás, ő ezért tanult, csak nekem baromi kellemetlen!

nov. 29. 15:48
 90/117 anonim ***** válasza:
100%
89# Figyu.. Baráttól kérni segítséget nem szégyen... Utcán megfagysz, vagy agyonvernek, hajléktalanszállón meg széttépnek.. Drog-pia nuku...
nov. 29. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!