Akinek a munkahelyén nincsenek barátai annak nagy valószínűséggel otthon se lehetnek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 09:48
1/16 anonim válasza:
Munkahely alapvetően nem túl ideális barátságok kialakítására. Mert megy az állandó pletyka, meg intrika.
2/16 anonim válasza:
Nálam ez helyénvaló, de önmagában nem 100%, hogyha az egyik helyen nincs, akkor a másikon sincs.
3/16 anonim válasza:
Magyarországon kb senkinek sincsenek barátai, csak talpnyalói, irigyesei, riválisai, meg példaképei az önigazolásukhoz hogy nem járnak tévúton!
4/16 anonim válasza:
Munkahelyen nem baratkozni szoktunk.
5/16 anonim válasza:
A 3-as vélemènyével abszolút egyet tudok érteni.
7/16 anonim válasza:
És ha elkerülsz másik munkahelyre, ezek a barátságok javarészt úgyis felbomlanak. Amikor gimis voltam, azt hittem a barátság egy örökké tartó dolog.. Fájdalmas volt a feleszmélés ebből.
8/16 anonim válasza:
Nekem a munkahelyen nincs, de a munkahelyen kívül vannak.
9/16 anonim válasza:
Én nem szeretek munkahelyen barátkozni, nincs rá igényem, kerülöm a lehetőséget. Általában minden munkahelyemen max 1 ember volt, akivel többet beszéltem, az évek alatt ebből egy barátság alakult ki, de ez magától jött, sosem próbálkoztam. Pont azért nincs igényem munkahelyen barátkozni, mert megvan munkán kívül a baráti köröm és nincs kapacitásom új barátságokba időt és energiát fektetni.
10/16 anonim válasza:
A környezetemben nem jellemző, hogy az embereknek a munkahelyükön lennének barátaik, max eldumálnak, nem utálják egymást, de a barátságtól ez nagyon messze van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!