Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Akinek a munkahelyén nincsenek...

Akinek a munkahelyén nincsenek barátai annak nagy valószínűséggel otthon se lehetnek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 09:48
1 2
 11/16 Shaddark ***** válasza:

Szerintem ez erősen munkahely függő.

És még azon belül is időről időre változhat.

2022. febr. 15. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyre dolgozni járunk elsősorban nem barátkozni.
2022. febr. 15. 12:57
 13/16 Shaddark ***** válasza:
33%

Hát, azért egy rendőr járőr párosnál szerintem nem hátrány ha ismerik egymás mentalitását, gondolkozását, tudják előre egymás reakcióit egy-egy helyzetnél.

De a profi páros sportokban sem.

Fejlesztői részlegen, ahol egymás munkáit kell át/be/tovább dolgozni.

Vezetői részlegen sok-sok szempontból jó dolog.

De akár egy tető fedő cégnél is ha a dolgozók barátok, sokkal pörgősebb munkatempót tud eredményezni.

És még sorolhatok több-ezer ilyen példát.

Egy gépszalag mellett nyilván nem előny, de nem csak sorozat gyártás folyik munkahelyeken :)

2022. febr. 15. 13:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13 Ez teljesen rendban is van, de én azt, hogy ismerem valaki mentalitását, gondolkodásmódját, sőt kedvelem is emberileg nem tartom barátságnak. Számomra a barátság ennél sokkal több és mélyebb, a fent felsoroltak kevesek hozzá. Én tök jóban vagyok a közvetlen csapatommal, kedveljük egymást, bízunk egymás szavában, szeretünk együtt dolgozni, időnként szívesen csinálunk közös programot, de ezt még messze nem nevezném barátságnak.
2022. febr. 15. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A munkát nem nagyon szabad a magánélettel keverni. Ugyanis a munka pénzkereseti lehetőség, azaz élet-halál kérdése és ha valamiért összeveszel a munkatársakkal könnyen lapátra tehetnek.
2022. febr. 15. 14:05
 16/16 Shaddark ***** válasza:
100%

14 Értem, akkor helyesbítek: haverság :)

Mondjuk, nekem sok barátom volt eddigi életemben - és mivel sok volt, valószínűleg nem annyira mélyek mintha csak egy lett volna. Ezért az én szótáramban kicsit mást jelenthet.

2022. febr. 15. 15:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!