Ki van még, akinek nagy valószínűséggel 2025-re gallyra megy az élete?📴
József Attila: REMÉNYTELENÜL
Lassan, tünődve
Az ember végül homokos,
szomorú, vizes síkra ér,
szétnéz merengve és okos
fejével biccent, nem remél.
Én is így próbálok csalás
nélkül szétnézni könnyedén.
Ezüstös fejszesuhanás
játszik a nyárfa levelén.
A semmi ágán ül szivem,
kis teste hangtalan vacog,
köréje gyűlnek szeliden
s nézik, nézik a csillagok.
Vas-színű égboltban...
Vas-színű égboltban forog
a lakkos, hűvös dinamó.
Óh, zajtalan csillagzatok!
Szikrát vet fogam közt a szó - -
Bennem a mult hull, mint a kő
az űrön által hangtalan.
Elleng a néma, kék idő.
Kard éle csillan: a hajam - -
Bajszom mint telt hernyó terül
elillant ízű számra szét.
Fáj a szívem, a szó kihül.
Dehát kinek is szólanék - -
1933. március
Nem tudom mi a szórakoztató mások szenvedését látni, hogy nem megy nekik az élet!
Te valami szadista vagy?! (🎲🎭)
"Na jó, hozom a kukoricát és a kólát, ez egyre szórakoztatóbb, amit művelsz itt. 🍿😃🥤"
Ezt még kifelejtettem hogy szeretek szórakoztatni is, csak nincs túl sok okom rá!
Stand-upos azért nem leszek mert lámpalázas vagyok, meg nem is érdekel!
Mikro-környezetemet szórakoztattam mindig, mert igény volt rá!
Már én is azt mondom, hogy szánalmas vagy, kérdező. Mint egy monológ, ami már regénybe illő hosszúságú.
Te nem is akarsz az életeden változtatni, jó van ez így, ahogy van. Még nem fáj neked eléggé. Majd, ha fájni fog, isten igazából, akkor fogod a tökeidet, kiállsz magadért és otthagyod azt a kócerájt, elmész szakember segítségét kérni.
Amíg te nem akarod, addig nem is lehet rajtad segíteni.
"Terápia, pszichológus."
Voltam sokszor, komolyabb (élet-halál) problémákkal. Ez úgy néz ki hogy pipa.
Terveznék menni csak szégyellem magam, 0 forinttal, sikertelen életpályával, rajtam ne csámcsogjon senki, ahhoz túl büszke vagyok! Regényt azért írok mert az írás megmarad, ez legalább anonim!
"Írj verseket, rajzolj valamit, menekülj a művészetbe."
Csináltam. Naplót elhagytam mert már nem volt erőm hozzá, rajzolni tudok de már nem dob fel, a zene sem, talán ha egy banda úgy össze tudna állni 100%-osan, de azoknak már családjuk van. Verseket írok néha, az is a kilátástalanságról szól, meg itt visítok néha. A humor az megy, amikor már tényleg minden mindegy!
"Tanulj valami plusz képzést, amivel majd el tudsz helyezkedni."
Fogalmam nincs!
"Legyen mindig 1-2 barátod."
Vannak! Önzők a végtelenségig, cserben hagynak, kihasználnak, többnyire én segítettem rajtuk. Nem nagyon tartjuk a kapcsolatot, valaki totálisan eltűnt. Nincs is nagy igényem rá! Mindig én legyek a TOP-on!
Meg nem tudom mi kerül 55 percért 14-15-20 ezer forintba! Én 10 ezernél megállnék! Tudom, ez is egy szakma! Én nem azt kérem hogy kolduljanak!
Sokak számára nem elérhető, ha srófolják az árakat!
"Esetleg egy intim társ, aki erősebb mint te és ösztökél téged. De ilyet rajzolni mások nem tudnak neked."
Nem is tudod mekkora dolgot mondtál! ✅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!