Miért fáj az embereknek üzenetekre válaszolni? Nagyon megválogatják mi az amire válaszolnak
Engem nem az érdekel, ki mennyire sikeres, az se baj, ha vannak elakadásai az életben. Az a lényeg, hogy van szíve, jó ember legyen. A többi nekem zárójeles. 🙂🙂
És ezen kívül azt is elfogadom, ha nem akar barátkozni velem, nem vagyok neki szimpi. Még Jézust is megölték, akkor én mit akarjak?
20# Igazad lehet.. 😕😕 Vagy én vagyok nagyon rossz emberismerő, vagy saját magamat nem ismerem. Többet képzelek bele emberi kapcsolatokba, mint amik... 😶😶 Úgy tűnik nagyon egyoldalú ez az "kedves" ismertség dolog részemről...
Jobbik esetben nem vagyok a másiknak szimpatikus, rosszabb esetben még lehet utál is.. Úgy tűnik egyoldalú volt a szimpátia, rokonszenv. Ettől még cseppet sem bánom, hogy ráírtam az illetőre, max máskor nem követek el ilyen hibát..
Nagyon nem mindegy ki ír rám, hogyan, milyen stílusban, mennyire ismerem és mit szeretne.
FB-n egy időben idegen férfiak/fiúk/srácok írtak rám, kifejezetten rendszeresen, mert ott akartak ismerkedni. És nem egyszer 0 közös ismerősünk volt. Az elején volt, hogy kedvesen ugyan, de elutasítottam ezt a fajta közlekedést, mire olyan alpári stílusban küldtek el melegebb vidékre páran, hogy azóta ilyenekre nem is reagálok.
Itt az oldalon is hasonlót éltem át, amikor megírtam a másik félnek, hogy 2-3 üzenetváltás után nem szeretnék még találkozni.
Szóval én pl. negatív tapasztalatok miatt nem reagálok ilyen üzenetekre. És igenis megválogatom, kinek írok vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!