Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fáj az embereknek...

Miért fáj az embereknek üzenetekre válaszolni? Nagyon megválogatják mi az amire válaszolnak

Figyelt kérdés
nov. 29. 08:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
17# Ha ráírok valakire nem azt várom, hogy leírja az egész élettörténetét, egészen a születésétől kezdve. Azt se várom, hogy beszámoljon mennyi diplomája van, XY munkája, milyen sikeret ért el eddig. Hanem mert fontos nekem. Engem a személyisége érdekel, nem a sikerei. Nekem sosem az számít. Azért írtam rá, akire, mert kedves régi ismerős és vannak szép emlékeim vele kapcsolatban, ezek szerint én meg nem vagyok szimpi neki, az is lehet, hogy utál engem. Na bumm...! Legalább megpróbáltam. 😉😉
nov. 29. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

És ezt miért nekem írod?

(#17)

nov. 29. 14:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem az érdekel, ki mennyire sikeres, az se baj, ha vannak elakadásai az életben. Az a lényeg, hogy van szíve, jó ember legyen. A többi nekem zárójeles. 🙂🙂

És ezen kívül azt is elfogadom, ha nem akar barátkozni velem, nem vagyok neki szimpi. Még Jézust is megölték, akkor én mit akarjak?

nov. 29. 14:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

20# Igazad lehet.. 😕😕 Vagy én vagyok nagyon rossz emberismerő, vagy saját magamat nem ismerem. Többet képzelek bele emberi kapcsolatokba, mint amik... 😶😶 Úgy tűnik nagyon egyoldalú ez az "kedves" ismertség dolog részemről...

Jobbik esetben nem vagyok a másiknak szimpatikus, rosszabb esetben még lehet utál is.. Úgy tűnik egyoldalú volt a szimpátia, rokonszenv. Ettől még cseppet sem bánom, hogy ráírtam az illetőre, max máskor nem követek el ilyen hibát..

nov. 29. 15:10
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
20# Az a baj, hogy ha nem lennék ennyire rámenős, akkor még nagyobb senki lennék. Így se vesznek engem emberszámba. Nekem sokkal többet kellett mindig is küzdenem egy emberi kapcsolatért, vagy akár munkáért, mint egy normális embernek. Így is eltaposnak engem, észre sem vesznek... És nem random Gizikére írok rá, akit nem is ismerek.
nov. 29. 17:04
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem nem fáj
nov. 29. 21:14
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyre több embernél tapasztalom ezt. Egyébként meg a nem válasz is válasz. Igazából ez is csak abban erősít meg engem, hogy nem vagyok fontos ember. Engem igazol. Olyan jó, hogy mindig igazam van. 😁😁 Miért az fájna pont, hogy nem ír vissza valaki, amikor rengetegszer aláztak már meg emberek, vagy ordibáltak velem.. Ez a legkevesebb.. Igazából én mindenhogy nyerek, vagy így, vagy úgy. Ha megaláznak/elutasítanak, vagy ordibálnak velem, akkor begyűjtöm a sérelmi krediteket. Full gazdag vagyok már. 🙂
nov. 30. 01:26
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
27# Azt hiszem, nyomok is egy all-int. :)
nov. 30. 01:34
 29/29 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy ki ír rám, hogyan, milyen stílusban, mennyire ismerem és mit szeretne.

FB-n egy időben idegen férfiak/fiúk/srácok írtak rám, kifejezetten rendszeresen, mert ott akartak ismerkedni. És nem egyszer 0 közös ismerősünk volt. Az elején volt, hogy kedvesen ugyan, de elutasítottam ezt a fajta közlekedést, mire olyan alpári stílusban küldtek el melegebb vidékre páran, hogy azóta ilyenekre nem is reagálok.

Itt az oldalon is hasonlót éltem át, amikor megírtam a másik félnek, hogy 2-3 üzenetváltás után nem szeretnék még találkozni.

Szóval én pl. negatív tapasztalatok miatt nem reagálok ilyen üzenetekre. És igenis megválogatom, kinek írok vissza.

nov. 30. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!