Jól látom hogy minél tanultabb, műveltebb valaki, minél többet elért az életben, annál inkább megválogatja kikkel áll szóba, és annál inkább távolságtartó idegenekkel szemben?
Én több mint egy évtizede nem beszéltem nőkkel (kivéve munka), egyik sem ütötte meg az értelmi mércét. Még mindig nevetek azon a vénlányon, aki "inteligens"-nek (igen, egy L) hívott messenger-en. Nekem ennyi elég is volt a tiltáshoz -és a gusztusom is elment az egésztől.
28/f incel
12:02
Mekkora egy teátrális sznob vagy.
Az igazán intelligens agyafúrt ember mindkét rétegben jól feltudja magát találni és ért a másik "nyelvén".
Ahhoz, hogy sikeres légy és befolyásos el kell érned, hogy mindkét réteg tiszteljen. A szubjektív véleményed így is meglesz az emberekről rangjuktól és végzettségtől függetlenül.
#6 Nem láttam benne hasznot, szóval nem erőltettem. Karrier téren sikeres vagyok.
28/f incel
#8 A valóságon nem változtat a kétségbeesett ad hominem kirohanásod, a vitát elvesztetted.
28/f incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!