Miért fáj az embereknek üzenetekre válaszolni? Nagyon megválogatják mi az amire válaszolnak
pl messengeren barátnőmre tudod hány idegen ráírt már az évek alatt? volt amiket meg is mutatott! a nőkre sokan ráírnak idegen pasik bár én se értem mire föl
ha idegen nőre írtál rá, akkor azt várhatod hogy vissza írjon
Attól is függ, mennyi idő az, amíg nem válaszolnak..
Mert ha mondjuk pár nap múlva válaszol az üzenetemre, esetleg 1-2 hét múlva, akkor az betudható annak, hogy dolga volt, elfoglalt..
Ha viszont 1 hónap, vagy akár fél év elteltével sem ír vissza, akkor az illető időrabló, energiavámpír, játszmázik. Megy is a tiltás..
Vagy egyáltalán nem ismered azt az embert. Hiszen akkor tudnád, hogy szeret-e üzengetni vagy a lényegretörő személyes, telefonos beszélgetést szereti-e.
Érdekes, én minden ismerősömről tudom ezt. Aki pedig új, attól kapaszkodj meg, de megkérdezem, hogy mit preferál jobban.
Energiavámpír. Ezen jót nevettem.
Sajnálom, ha nem érzed magad fontosnak és ez "nyilván" a másik hibája, rá lehet vetíteni.
De ha visszaír egy sziát, akkor jön a többi kérdés sorban, amikre már nem 3 másodperc lenne válaszolni.
Senki nem köteles ügyletet tartani unatkozó ismerősöknek.
Na hát hívogatni meg aztán végképp ne hívogasson senki, nekem az a vészhelyzetekre van. Írjon, majd válaszolok ha van időm. Ha nincs időm visszaírni, akkor telefonon csacsogni sincs időm.
Akinek a kapcsolatrendszerében nem képviselsz értéket, annak egyáltalán nem meglepő reakciója egy számára nem informatív irományra, hogy a saját szabadidejét nem engedi másoknak beosztani.
Semmilyen irkafirkára, véletlenszerű, ismeretlen számról érkező szutyokra, e-mailre nem reagálok, - mert ez garancia arra, hogy kizárjam a szélhámosokat az életemből és ehhez jogom van (egyelőre még)!
Az, hogy ez kiknek nem tetszik, kik sérelmezik, az pedig nem érdekel! Ehhez is jogom van (egyelőre még)!
Így jártak a véletlenszerűen, unalmukban erőlködők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!