Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért fáj az embereknek...

Miért fáj az embereknek üzenetekre válaszolni? Nagyon megválogatják mi az amire válaszolnak

Figyelt kérdés
ma 08:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Eleinte engem is zavart, ha írok valakinek és nem írnak vissza nekem, de most már elengedem, nem érdekel.. Valójában az ilyenek energiavámpírok, rabolják az időmet.
ma 09:10
 12/20 anonim ***** válasza:
52%
9# Akinek arra sincs ideje/kedve/energiája, hogy egy legalább 3 szavas választ visszaírjon nekem, az valószínű telefonon se fog hívogatni engem, beszélni velem.
ma 09:13
 13/20 anonim ***** válasza:
67%

pl messengeren barátnőmre tudod hány idegen ráírt már az évek alatt? volt amiket meg is mutatott! a nőkre sokan ráírnak idegen pasik bár én se értem mire föl

ha idegen nőre írtál rá, akkor azt várhatod hogy vissza írjon

ma 09:20
 14/20 anonim ***** válasza:
36%

Attól is függ, mennyi idő az, amíg nem válaszolnak..

Mert ha mondjuk pár nap múlva válaszol az üzenetemre, esetleg 1-2 hét múlva, akkor az betudható annak, hogy dolga volt, elfoglalt..

Ha viszont 1 hónap, vagy akár fél év elteltével sem ír vissza, akkor az illető időrabló, energiavámpír, játszmázik. Megy is a tiltás..

ma 09:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egyáltalán nem ismered azt az embert. Hiszen akkor tudnád, hogy szeret-e üzengetni vagy a lényegretörő személyes, telefonos beszélgetést szereti-e.

Érdekes, én minden ismerősömről tudom ezt. Aki pedig új, attól kapaszkodj meg, de megkérdezem, hogy mit preferál jobban.

Energiavámpír. Ezen jót nevettem.

Sajnálom, ha nem érzed magad fontosnak és ez "nyilván" a másik hibája, rá lehet vetíteni.

ma 10:56
 16/20 anonim ***** válasza:
De lehet jobb is így. Amúgyis unalmas életem van, mit tudnék mondani? Valószínű nem is lenne közös témánk. Kívülről látszik, hogy egy idegroncs vagyok, emellett nem tartok sehol az életben. Nem nagyon hiányoznak nekem az emberi kapcsolatok. Amú sincs ideje az embereknek és valószínű nem is vagyok szimpatikus annak az embernek. Egy próbát megért, ennyi, de kár erőltetni... 😐
ma 11:18
 17/20 anonim ***** válasza:

De ha visszaír egy sziát, akkor jön a többi kérdés sorban, amikre már nem 3 másodperc lenne válaszolni.

Senki nem köteles ügyletet tartani unatkozó ismerősöknek.

Na hát hívogatni meg aztán végképp ne hívogasson senki, nekem az a vészhelyzetekre van. Írjon, majd válaszolok ha van időm. Ha nincs időm visszaírni, akkor telefonon csacsogni sincs időm.

ma 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:
És attól még, hogy valaki valamiért szimpatikus, lehet ő meg pont ellenszenvesnek tart engem, azért nem válaszol. Vagy nem vagyok neki szimpatikus. Mindig túlgondolom a dolgokat, tévképzeteim vannak.
ma 11:26
 19/20 anonim ***** válasza:
Vannak nagyobb gondjaim az életben attól, hogy valaki nem ír vissza. Magasról szarok rá.
ma 11:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Akinek a kapcsolatrendszerében nem képviselsz értéket, annak egyáltalán nem meglepő reakciója egy számára nem informatív irományra, hogy a saját szabadidejét nem engedi másoknak beosztani.

Semmilyen irkafirkára, véletlenszerű, ismeretlen számról érkező szutyokra, e-mailre nem reagálok, - mert ez garancia arra, hogy kizárjam a szélhámosokat az életemből és ehhez jogom van (egyelőre még)!

Az, hogy ez kiknek nem tetszik, kik sérelmezik, az pedig nem érdekel! Ehhez is jogom van (egyelőre még)!

Így jártak a véletlenszerűen, unalmukban erőlködők.

ma 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!