Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert vagyok ilyen fukar??

Miert vagyok ilyen fukar??

Figyelt kérdés

34 eves no vagyok, osszegyujtottem 17 millio ft-ot eddig, miota dolgozom mindig sikerult felretennem.

Mostaban azt vettem eszre, ha bemegyek egy boltba es pl megtetszik valami vagy megkivanok valamit rogton elhessegetem magamtol annak mevetelet. Pedig csak 500 ft, 1000 ft, vagy 5000 ft-ba kerulne.

Azert irtam le, hogy mennyi penzem van, mert ugye nem honaprol honapra elek.

De megis miert vagyok ilyen?

Veletek is elofordul ilyen, hogy a penzt tobbe nezitek mint amit megkivantatok, holott gond nelkul megtudnatok venni?

Nincs csaladom, csak magamra kell koltenem.

nov. 28. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
tanuld meg élvezni az életet, és add meg magadnak azt amit megérdemelsz. nem kell túlzásba vinni, de fukarkodni sem. Tanuld meg ezt a mondatot, és alkalmazd: "megérdemlem, ennyi jár nekem"
nov. 28. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ügyes vagy ,hogy összegyűjtötted de a pénzt èlvezni(normális keretek között)és használni(inflàlódik) is tudni kell.(bànni tudsz ez kiderült)
nov. 28. 14:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én általában azt mérlegelem megéri e valami a pénzét, én se szeretek drága dolgokat venni. Van hogy megkívánok valamit, aztán meglátom az árát és elmegy a kedvem tőle. Miben nyilvánul még meg? Mindent csak legolcsóbban a kegolcsóbb helyről minőségtől függetlenül? Inkább ülsz a 17 fokos lakásban pulcsiban minthogy kicsit feljebbtekerd a fűtést? Mindig minden költésedet szinte mániákusan vezeted, sokat szorongsz a pénz miatt ok nélkül?

Mert ennyi alapján nem hiszem hogy fukar vagy, simán nem költesz drága dolgokra.

Ismertem fukar embert, a nagymamám ilyen volt, ők ok nélkül szoronganak a pénzen és inkább sanyargatják magukat, mint hogy pár ezer forinttal többet költsenek. A végeredmény az, hogy megveszik az olcsó, szar mknőségű dolgokat, az olcsó szerelőt választják aztán megy az idegeskedés ha valami elromlik és végeredményben muszáj többet költeniük.

Ha nem milka szaloncukrot raksz a fa alá pedig megtehetnéd, attól még nem vagy fukar.

nov. 28. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Én is ilyen vagyok férfiként. Van egy nagyobb összeg már a számlámon de amikor szeretnék venni valamit vagy a régit újabbra cserélni akkor szinte mindíg az a vége, hogy jó még a régi is semmi baja.

Néha azért eszembe jut, hogy mi van akkor ha holnap elüt egy autó vagy baleset ér és halottan már semmit nem tudok kezdeni a pénzemmel.

nov. 28. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Néha-néha engedj meg magadnak ezt-azt és helyre jössz.
nov. 28. 15:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok van, veszek holnap mgganak egy advent kalendariumot, ami raadasul Lindt 👍
nov. 28. 16:13
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Totál ilyen vagyok én is, de nem ekkora összeg tekintetében. Egy ismerősöm mondta, hogyha az ember meghal, úgysem viheti magával a megszerzett vagyonát, tehát élj, Kérdező inkább:).
nov. 28. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!