Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan jöttél össze az első...

Hogyan jöttél össze az első szerelmeddel? Ki ő? Hogyan jöttél rá, hogy szereted? Meddig tartott, esetleg most is tart a kapcsolat?

Figyelt kérdés
nov. 25. 18:05
 1/6 anonim válasza:
100%
Fél évig fel akart szedni csak barátok voltunk egyik buliba le cummantott aztán végül komoly kapcsolat lett belőle 7 hónap..nem volt egyszerű művelet
nov. 25. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy közös varátunk mutatott be egymásnak. 3 hónapig tartott, nagyon viharos viszony volt.
nov. 25. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy bálon ismertük meg egymást. Sokat táncoltunk együtt, elkísértem hazáig. Ez 62 éve történt, 3 év után összeházasodtunk, azóta is együtt élünk.
nov. 25. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetemen jöttem vele össze. Egy is jártunk, ott évfolyamtársak voltunk. Már akkor tette minden lánynak a szépet, nagy csajozó volt, nekem meg ez nem tetszett, igaz kimondottan ki sem kezdett velem.

Aztán az egyetemen is csoporttársak lettünk, valamiben tőlem kért segítséget, először annak kapcsán, majd általánosan is szoros kapcsolatba kerültünk. Egy ideig nem is romantikusan közelített irányomba, csak haverkodtunk, ő meg továbbra is hajtott más csajokat. Később bevallotta, hogy azért nem akart felszedni, mert én nem olyan csajnak tűntem, akivel csak szórakozni akar, de az elején félt tőlem. Aztán elkezdett azzal ostromolni, hogy mennyire jó velem, én meg beadtam neki a derekamat. Ez egyetem 2. évében történt, 20 évesek voltunk. Ő lett az első férjem, lett egy lányunk, majd elváltunk. Mellettem 12 évig tudott megmaradni, aztán megcsalt. Nem is egyszer.

Jó volt vele, szerettem, de nem bírtam neki elnézni a megcsalást.

nov. 25. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
4. vagyok, a második mondat az lenne, hogy egy gimnáziumba is jártunk.
nov. 25. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első szerelmemmel nem jöttem össze 🥲
nov. 26. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!