Eltartanád a szerelmedet, amennyiben annyi pénzt keresel, hogy bőven elég és még így is félre tudsz tenni?
Ha a törvényes FELESÉGEM lenne, járható útnak tartanám; hogy én a pénzt keressem az egész családra, Ő pedig vezesse a háztartást.
(Nem azt mondom, hogy ez az egyedüli helyes út, de azt igen, hogy ez teljesen rendben van.)
Ha viszont csak együtt járnék az illető hölggyel, akkor a következő a helyzet:
Indokolt helyzetben természetesen segítenék, anyagilag is.
De ez esetben TARTÓSAN és ALAPÁLLAPOTKÉNT semmiképp nem rendezkednék be arra, hogy én tartsam el.
Nem.
Az önállótlanság nem tesz jót az önbecsülésnek. A céltalanság meg pláne.
Attól függ. Ha ő akkor főállású házvezető, tehát mos,főz, takarít, akkor ok. Ha épp átmenetileg munkanélküli, vagy a gyerekkel van otthon, akkor ok. De ha csak lusta, és otthon se csinál semmit, akkor nem.
24N
Sunshine, te tudsz olyan házat mutatni, ahol napi nyolcban volna szükség egy ember munkájára?
(Csak mert abban a kategóriában szerintem inkább már házvezetőt alkalmaznak, nem a feleséget.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!