Feladnád-e a legjobb barátságodat a szerelmedért? (tudva, hogy a legjobb barátod a szerelmed)
fiataloktól, felnőttektől egyaránt várok választ.
Adott a helyzet: a legeslegjob barátod, jobbat nem is kívánhatnál, és veled ellentétes nemű. régóta (kicsi korotoktól/fiatal korotoktól) vagytok szoros kapcsolatba. Egy probléma adódik: beleszerettek egymásba.
Összejösztök? Megkockáztatva azt, hogy ha szakítotok, akkor soha többé nem lehettek legjobb barátotok (ebben persze az is benne van, hogy örökké együtt maradtok)
Vagy inkább maradtok "csak" legjobb barátok, és ez a biztosabb.
Írhattok igaz sztorikat is ezzel kapcsolatosan, de azok válaszát is szivesen várom, akik csak "eljátszadozak" a gondolattal, ebben az esetben tényleg egy olyan helyzetet képzeljetek el, amiben a világ legjobb barátjáról van szó.
Valamint szerintetek melyik fontosabb kapcsolat: amelyben az ellentétes nemű a legjobb barátod vagy amelyben a szerelmed/élettársad? Vagy a kettő nem olyan, hogy dönteni lehessen? Mért?
Inkább a barátság.
A Szerelemmel nagyobb eséllyel el veszted.
jah. nehéz eldönteni. mármint, magadról tudod, hogy mennyire vennéd komolyan, az már más, hogy a barátod hogy van vele. de ha igazán komoly (volt) a barátságotok, akkor tudhatod.
á, csak én szeretek így túlagyalni mindent? :D
sajnos én is túlagyalok sok mindent. többek közt az ilyen helyzeteket is, így általában el sem jutunk addig, hogy kiderüljön, kölcsönös-e a vonzalom, vagy csak én szerettem bele. jártam már így jó és legjobb baráttal is.
ha biztos lenne, hogy az érzés kölcsönös, akkor szerintem bele kell vágni és meg kell próbálni. ha tényleg a legjobb barátok vagytok és tényleg kölcsönösen szeretitek egymást, akkor ez a kapcsolat akár maga a csoda is lehet, amíg működik és ki tudja, nem működik-e nagyon hosszú távon, vagy akár örökké.
persze semmi sem tart a világ végéig, de az esélyt érdemes megadni. a szakítás sajnos általában nagyon nehéz és egy ilyen helyzetben mégnehezebb lehet. viszont ha sikerül túltennetek magatokat rajta, utána még akár lehettek újra a legjobb barátok, csak az átmenetet kell valahogyan átvészelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!