Miért lehet, hogy az évekig legjobb barátnőm egyik napról a másikra mindenhonnan letilt?
Korábban is előfordult, hogy meg akarta érthetetlen okból szakítani a kapcsolatot, amit akkor meg is írt, elfogadtam, bár nem értettem. Aztán bocsánatot kért, újra beszéltünk. Kiálltam mellette, amikor senki, és 5 éven keresztül voltunk legjobb barátok. Én elköltöztem a városból, de akkor is beszéltünk folyton, és mindig találkoztunk, ha otthon voltam. Aztán egyik nap megbeszéltük, hogy másnap skype-olunk, és nem volt fenn, aztán nem válaszolt két üzenetemre sem. Aztán nem vette fel a telefont, nem válaszolt az e-mailre, és egyik napról a másikra észrevettem, hogy mindenhonnan letiltott. De még kisebb közösségi oldalakról is. A számát lecserélte.
Amikor még barátok voltunk, akkor jegyzett el a férjem, és megkértem, legyen a koszorúslányom, de mivel letiltott, ezért nem tudott részt venni a szervezésben, viszont próbáltam békíteni (bár nem tudom, miért haragudna), és meghívtam a lánybúcsúra is, esküvőre is egy közös ismerősön keresztül, akinek azt írta, hogy fel kéne már fognom, hogy nem akar velem beszélni.
Van ötletetek, hogy mi lehet? Mit csináljak? Nem tudom sajnos elengedni, és néha egyenesen azt érzem, hogy belebetegszem ebbe. Már szakemberrel is próbáltam beszélni. Miért csinál ilyet valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!