Szerintetek van ennek a barátságnak jövője?
Mindketten 16 (nemsokára 17) éves lányok vagyunk. 7. osztály óta legjobb barátnõk vagyunk, de mostanában valamiért már nem vagyunk annyira közel. Lehet, hogy azért, mert szerintem a barátnõi elég rossz hatással vannak rá. Az egyik lányról azt tudom, hogy elég rossz a családi háttere (az anyukája szingli és egyfolytában ittas állapotban jön haza) lehet, hogy ettõl ilyen, de néha olyan ostobaságokkal tömik a barátnõm fejét, hogy az eszem megáll. Például, hogyha elõször lefekszik az újdonsült barátjával, akkor legyenek mindketten beszívva/berúgva, mert úgy sokkal jobb érzés. (Hozzáteszem, hogy az egyikük úgy vesztette el a szüzességét, hogy megerõszakolták egy buliban). Persze a barátnõm mindig belemegy a hülyeségeikbe mert borzasztóan naiv, de nekem fáj õt egy olyan lánynak látni, aki füvezik, iszik és 1 hét után lefekszik a barátjával (tudom ez magánügy, de azért biztos vagyok benne, hogy ezt nem csak õ találta ki, fõleg, hogy az egyik barátnõjétöl volt az óvszer). Nekem egyszerūen ez nem ideális amit õk csinálnak, és mivel a barátnõm úgyse hallgat rám, nem tudom, hogy érdemes-e ezt a barátságot fenntartani.
Hozzáteszem, én sem vagyok egy szent, de azért ez már nekem is túlzás.
Segíteni csak azoknak lehet, akik igénylik a segítséget.
Nyugodtan legyél önző, és gondolj magadra. Ha rád rossz hatással van ez a kapcsolat, akkor hagyd őt. Persze tudasd vele, hogy rád számíthat, ha arról lenne szó, de ne hagyd magad hülyeségekbe belerángatni, csak hogy őt védd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!