Ennek a barátságnak már annyi?
Gimi előtti nyáron ismerkedtünk meg egy barátnőmmel. (Persze többel is, de most 1-ről szól a történet!)
Suli közben változóan voltunk jóban, hol igen, hol közömbösen. 11. elejétől kezdett nagyon-nagyon jó barátság kialakulni köztünk.
Érettségi után is megmaradtunk egymásnak, szülinapi partyk, telefonos+Facebookos beszélgetések, találkák.
Legalábbis pár hónapig. Aztán feltűnt, hogy pár naponta ír vissza az üzeneteimre, persze ez idő alatt is volt, hogy ő érdeklődött először.
Régebben megbeszéltük, hogy 3-asban talizunk, valószínűleg nálam, és 1 napot eltöltünk. Viszont amikor láttam, hogy egyre inkább nem válaszol, ha találkozunk-a saját dolgai fontosabbak, és NEM hívott meg a 20. szülinapi bulijára (holott másik 3 lányt igen), az azért szíven ütött!! Jobb barátnak tartottam magam, mintsem hogy ezt érdemeljem. Persze pár napja jött az üzenet, hogy akkor jöhetnek hozzám? De én nem válaszoltam.
Mindig itt voltam neki, amikor szükségem volt rám. A szakításainál, az örömeinél. Bármikor felhívhattuk egymást. De ha ilyen elfoglalt ember; hogy alig találkozunk, de akkor is inkább telefonozik; és nem gondol rám a szülinapján, hogy meghívjon (holott Ő pedig nem köszönt fel az én szülinapomon-még 1 üzenettel sem!) akkor nincs szükségem egy ilyen kamu barátságra.
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!