Mit tegyek, hogy jobb legyen a barátságunk az eddigi legjobb barátnőmmel? Vagy hogyan találjak fiú barátokat?
Figyelt kérdés
Egy 17 éves visszahúzódó lány vagyok. Nincs sok barátom, inkább csak jó ismerőseim. Mindig volt 1-1 legjobb barátnőm, de az eddigiekkel mindig megromlott a kapcsolatunk. Lassan két éve hogy megismertem a mostani legjobb barátnőm, ő karolt fel szokás szerint ahogy minden eddigi barátságomban. (Félek kezdeményezni.) Eddig ő irányított, de már nemrég kezdett tudatosulni bennem hogy ez így nem jó, teljesen elnyomja minden gondolatom, mindig az van amit ő akar, minden más barátunk őt szereti jobban. Engem mostanában ez eléggé zavar és fáj hogy minden eddigi barátságom így alakult, ezért most elkezdtem kicsit erőszakosabb lenni, hogy figyelembe vegye amit én akarok. (Tudni illik ő jobb tanuló nálam, eddig segített néha a tanulásban de már abban sem. szerintem kicsit irigy lehet rám mert elég sok mindent megkapok, nekem van barátom neki nincs, és jobb az alakom mint neki. Persze nem ez a lényeg.)Olyan dolgokat csinál mostanában hogy a fb-on a képeim alá író emberek kommentjét lájkolja, ha bemegyünk egy boltba ahol, csak én szeretnék vásárolni az eladóval úgy beszél mint ha épp neki vásárolnánk és mint ha én nem lennék képes elintézni amit akarok, ha a barátommal és vele megyünk valahova mindig a barátomon lóg, társaságban engem sosem hagy szóhoz jutni, ha kérdezek tőle valamit az iskolában (osztálytársak vagyunk) nem figyel rám nem válaszol, de ha más kérdez tőle valamit arra rögtön. Utánozza a ruháimat, cuccaimat, külsőm és ez neki természetes hogy lassan mindenből olyanja lesz mint nekem (pl. ő eddig sportosan öltözködött, én nem). Mit tehetnék hogy ne nyomjon el ennyire? Fogalmam nincs hol és hogyan szerezhetnék más barátokat. Már rég óta vágyom egy fiú barátra de mind csak szexet akar vagy ha megtudják hogy van barátom akkor már szóba sem állnak többet velem. Mit tehetnék?2016. márc. 27. 17:30
1/1 anonim válasza:
Én szívesen barátkozok veled, ha akarod.
23 éves férfi vagyok és amúgy is asszexuális vagyok. :)
Írj ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!