Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kell valamennyire spórolnotok...

Kell valamennyire spórolnotok a megélhetésen ?

Figyelt kérdés
élelmiszer ruha rezsi
nov. 24. 19:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én viszonylag jól keresek, de vannak költségesebb hobbijaim, amikre szívesebben költök (színház, mozi, koncert, utazás, sminkelés), ill. vészhelyzetre is akarok félretenni pénzt, és emiatt van az, hogy bizonyos dolgokon spórolok... pont ezért nem azt mondanám, hogy "kell", de nekem így jobb. Pl. általában a legolcsóbb sonkát, sajtot veszem meg a szupermarketben (persze, azért megnézem, mennyire néz ki jól meg van az a műanyag parizer, amit nem vennék meg), csomó termékből sajátmárkásat veszek, ritkán rendelek ételt vagy megyek el akár menzára hétközben, inkább otthon főzök vagy készítek mirelitet. Arc- és testápolási termékekből nem veszek dizájner márkákat (inkább drogéria sajátmárka, vagy pl. samponból Kallos - az én hajtípusomnak teljesen megfelel pl., nem fogok elmenni Kerastase-t venni). Autóm nincs, mindenhova tömegközlekedem és gyalog járok (mondjuk nekem nem is hiányzik az autó). Nem veszek idényen kívüli zöldségeket, gyümölcsöket, vagy csak nagyon ritkán.
nov. 25. 15:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondjuk én is járnék tömegközlekedéssel, ha lenne
tegnapelőtt 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!