A 40-es pasikat mindig harminc valamennyinek nézem és amikor kiderül a valós koruk, akkor mindig kiábrándulok?
Figyelt kérdés
Még csak 22 vagyok, de nem értem miért tetszenek vagy miért nézem ennyire be az életkorukat. Más is jár így?2022. okt. 2. 17:29
1/7 anonim válasza:
A középkorú emberek életkorát nehezebb megsaccolni, mint egy gyerekét. A kiábrándulást nem egészen értem.
2/7 A kérdező kommentje:
Túl nagynak érzem így a korkülönbséget.
2022. okt. 2. 17:32
3/7 anonim válasza:
Tehát 39 még OK, 41 meg nem? Vicces... Szerintem ne rugózz ennyire számokon, nem azon múlik.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem így értem, hogy 39 még oké 40 már nem. Inkább 35 alatt. Viszont van egy újdonsült ismerősöm, akit hónapokig 28-nak gondoltam. Aztán szóba került az életkora és kiderült, hogy 41..
2022. okt. 2. 18:04
6/7 anonim válasza:
40es pasik meg a 20as csajokat kedvelik.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen? Nem probléma a baromi nagy korkülönbség?
2022. okt. 2. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!