Mi lehet a pszichés oka az Extrém fukarság sorozatban bemutatott emberek beteges spórolásának?
"De olyat is, aki pisi után nem húzta le a wc-t, mert sok vizet használ…"
Én is tudok ilyen emberről
Bizonyára egy része csak kitaláció, de vannak benne olyan tippek amiket a való életben is lehet használni. Nagyon sok részét láttam ezeknek a videóknak, anno még a TV-ben, én jómagam is próbáltam belőle különböző tippeket.
Közel 2 évig csináltam, és annyi pénzt spóroltam vele, hogy utána vettem egy kisebb telket, ennek már lassan 10 éve.
Volt egy kollégám, akire olyan nagy hatással voltak ezek a spórolós videók, hogy Ő, közel 6 évig csinálta, utána vett egy kertesházat. Persze ilyenkor már nagyon bekell húzni a nadrágszíjat.
Döntse el mindenki magában hogy melyik a jobb? 6-10 évig spórolsz ahogyan csak lehet, vagy 30-40 évig fizeted a Banknak a hiteleket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!