Valóban fukar lennék? Ez már tényleg annak számít?
Igaz, hogy mindennek 2x megnézem az árát, és lehetőleg a legolcsóbb dolgokat veszem meg a lehető legnagyobb kiszerelésben. Igaz ez az elelmiszerektol kezdve a tisztítószerekig.
VISZONT (!) Így egyáltalán semmiben nem kell nélkülöznöm, mindenem megvan. Viszont ezt csak akkor tudom fenntartani ha sporolok és figyelem az árakat. Ettől függetlenül nem vonok meg magamtól semmit, kapzsinak sem gondolom magam.
Mások szerint ez fukarsag, kapzsiság.
Te mit gondolsz?
Nem érdemes mindenből a legolcsóbbat megvenni. Mert ugye sokszor az olcsóság egyenlő a silány, hulladék minőséggel.
A te életed. Azt csinálsz, amit akarsz.
Nem fukar vagy,hanem betegesen igénytelen.
Az olcsó termékek legtöbbje hulladék.Ha neked ez jó,akkor hajrá.
Nem vagy fukar, csak igénytelen, és nem érdekel téged a saját egészséged.
4 vagyok,hiába lettem lepontozva nem érdekel,meg nem is vártam mást itt a GYK-n.
Az volt a kérdés,hogy te mit gondolsz.
Én ezt gondolom,amit írtam,többszörös saját tapasztalatból.
Mivel a kérdező nem írta, hogy mennyi a havi jövedelme, így nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a kérdező szegény-e, vagy sem.
Köszönöm a válaszokat.
Én is így gondolom, hogy nem fukarság csak fontossági sorrend.
5-os egyáltalán nem vagyok kövér, sem sovány. Teljesen normális alkatom van, ha nagyon kukacoskodni akarunk akkor kb 2 kg felesleg van rajtam.
Jövedelmem teljesen átlagos.
3-assal pontosan egyet értek, mint ha a számból vette volna ki a szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!