Ha nőgyűlölő, bunkó, neveletlen, falu bikája típus...
A fukarság attól függ mennyire az.
Humora meg plussz pont ha van és jó is, de ha nincs önmagában nem kizáró ok.
- ha udvariatlan, bunkó, tapintatlan
- ha miközben nekem udvarol, látványosan megbámul más nőket
- ha első randi után le akar fektetni
- ha nem lehet komoly témákról beszélgetni vele, mert nem elég intelligens
- ha nem ambiciózus
- ha teljesen egészségtelen életmódot folytat és nem kíván változtatni
- ha fárasztó vele lenni, és inkább lemerít, mint feltölt
- ha túl erőltetetten poénkodik állandóan
- ha nem igényes önmagára és a környezetére
- ha szórja a pénzét
- ha ha nincs semmi életcélja
- ha buta
- ha túlságosan ragaszkodó pl folyton hívogat minden percben találkozni akar pl nem hagy életteret.
- ha folyton féltékenykedik
Ha alkoholista, többet jár kocsmába, mint haza,ha agresszív,az első erőszakos jelnel elhajtanàm.
Ha beképzelt, bunkó, egoista,nincs benne alázat, önző, gyerekes, anyuci pici fia,aki nem tud dönteni a párja és anyukája között..
Ha igénytelen magára és környezetére..
Nálam az is kizáró ok,ha dohányzik..
Úgy elsőre ezek.
Ha kapcsolata van, ha hímsoviniszta, ha igénytelen, ha koszos, ha bunkó, ha kur vahajcsàr, ha ismerem az előző nőjèt, ha túl sóher(értsd: Vesz nekem egy tál sültkrumplit és elkèri az árát, miután már együtt vagyunk), ha 2 beszélgetés után már kijelenti, hogy neki gyerek kell tőlem, ha gyáva, ha nem értékeli a vicceimet, ha lenézi a munkámat, ha lenézi a családomat, ha lenéz azèrt, mert nincs jogsim, ha lenézi a szakmàimat, ha mindent meg akar nekem szabni, ha extra féltékeny, ha nyomozgat utánam és a családom után elég komolyan(értsd: EÜ adatbázisokban, rendőrségi adatbàzisokban, stb), ha elvárja, hogy én tartsam el, ha anyuci függő.
Minddel talàlkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!