Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti egy fiút/férfit...

Lányok, nők ti egy fiút/férfit kevésbé tudtok megsajnálni, együttérezni vele ?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre nagyobb divat szidni, utálni a férfiakat. Az lenne a kérdésem hogy ha valakivel történik valami rossz vagy ilyesmi akkor jobban sajnálsz egy nőt vagy lányt mint egy elkenkező neműt ?
ma 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem törölhetnek, 13:30-as vagyok, mert nem írtam ki trágár szavakat, ott van kicsillagozva, plusz egyenjogúság van, és szabad vélemény.
ma 13:58
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
Nekem aztán mindegy, hogy törölnek, vagy nem, legalább jól példázod, amit írtam :)
ma 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Érdekes aki csak azt látja, hogy nőgyűlölet van. Ez az oldal nagyon jó példa férfi és nőgyűlöletre is egyaránt. Nekem az a szemellenző a nagyon fura, hogy egyesek szerint itt minden nő ártatlan és kicsit se gyűlölködik és általánosít, bezzeg az összes férfi egy nőgyűlölő soviniszta incel. Meg aki azzal jön nem látott még nők felé empatikus választ, hát kapásból én ha itt vagyok 1-1 nap, több hasonlót is kiírok. És sokan mások férfiak szintén. De gondolom azt meg se kell látni, csak a pár fröcsögő hülyét, meg abból általánosítani a férfiakra. Meg bizonyára az is ok nélkül történik, nincs itt egy legalább 5-10 fős személyiségzavaros és/vagy frusztrált női keménymag, akik folyamatosan köpködik a férfiakat.

De mutatok pár példát, gondolom ez is nőgyűlölet:

"A nők számára minden életkorban beszűkül a lehetőség, amilyen gyatra felhozatal van a pasikból.A többsége még szexre sem jó."

"Ezért is van ennyi szingli nő. Az utolsó, egyetlen megmaradt funkciótok az apaság lenne. Ezt még nem tudják a gépek pótolni, és nem lehet egyedül megoldani.

Ti meg ezt akarjátok elkerülni minden áron. Nektek csak szex kell, lehetőleg mindig mással, minél jobb csajokkal, ez az élet csúcsa. Hát sok sikert! Ezen a téren tökéletesen helyettesít titeket egy párszáz forintos vibrátor.

Aki vinné a hagyományos női értékeket, az meg nem csak mosni meg főzni tanul meg, de tapétázni és füvet nyírni is tud. Kocsija meg jogsija meg szinte mindenkinek van.

Akkor most ti mit is tudtok nyújtani egyáltalán, amiért érdemes veletek kínlódni? Ilyet, hogy szeretet, szerelem meg szenvedély, a szádra ne merj venni."

"Ilyet, hogy szeretet, szerelem meg szenvedély, a szádra ne merj venni

Nem is nagyon szoktak😃 mikor látsz bármelyik kérdésnél olyat, hogy bármi belső érték elokerulne náluk egy nő kapcsán?

Van a jó nő akit lehet dugni meg akire nem áll fel

Ennyi

Sajnos a férfiak nagy része egy teáskanál érzelmi színvonalán mozog, ezért keptelenek megérteni hogy nem azért nem kellenek a nőknek mert nincs autó penz stb. Nem is tudjak mi lehet még fontos xd"

"Persze, kilőtt az USA-ban a 4B mozgalom, de nyilván nem 3 nap alatt lesz hatása. Mindenesetre jól megcsinálták, mert az összes nem agyhalott nőnek hányingere van a férfiaktól jelenleg és azzal van tele a social media, hogy végeztek velük. Veheted úgy is, hogy minden incelre jut egy olyan nő, aki nem incel, hanem önszántából nem szexel férfiakkal, tehát még kevesebb esélyetek lett, mert eddig legalább a hajlandóság megvolt a legtöbb nőben, hogy ismerkedjen, már az sincs. Normálisnak tűnő férfiakkal szakítottak a nők, mert titokban Trumpra szavaztak, miközben nekik mást hazudtak. Innentől kezdve nincs miről beszélni, lejáratták magukat az amerikai férfiak a nők szemében rendesen."

És nagyon sok hasonló elmebeteg, férfiakra általánosító és gyűlölködő komment van zöldre pontozva az itteni nők által. Nekem kicsit fura, hogy ezt ennyire nem látjátok meg. Vagy szerintetek ez teljesen oké? Arról nem is beszélve, hogy az átlag itteni kattant nő az sokszor nyélből lepontoz mindent ami számára sértő, miközben ő maga tele pofával sérteget másokat, kezdeményező félként. Random kérdések alatt is odajönnek kötekedni és beleállni a kérdezőbe, és sokszor ezek felpontozott válaszok szintén. És most nem az incel kérdésekről beszélek, sokszor teljesen normális kérdések alatt is megjelennek. Vagy szerintetek ez normális?

Szóval nyissátok ki a szemeteket és lássátok, a férfigyűlölet is ugyanúgy felzárkózott a nőgyűlölet mellé. A szélsőséges idióta trendeknek hála, amit itt is egyre több ember támogat, pl a gyűlölködés és általánosítás felpontozásával is. Csak akkor nem értem a másik oldal milyen alapon van számon kérve, ha a saját oldal nemhogy letagadva, de sokszor még sunyiba támogatva is van.

ma 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Leírsz egy téves állítast aztán arra hivatkozva kerdezel
ma 14:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, milyen nemű, az számít, milyen viszonyban vagyok vele, illetve nyilván vannak bizonyos témák, amik az egyik nemet jobban érintik, mint a másikat, de általában nem számít. Van két kollégám, mind a kettőnek van valami gondja, a srácot most pl jobban sajnálom, mert ő nem tehet a dologról (családban egészségügyi probléma), a csajt viszont kevésbé, mert ő viszont maximálisan tehet a saját bajáról. Azért próbálok neki is normálisan tanácsokat adni, de őt pl sajnálni nem tudom emiatt.
ma 14:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igen van igazság abban, amit 13 ír, itt kb egyenlő arányban van mindkét nem gyűlölete ilyen vagy olyan okból.

De valakinek ennyi az élete, hogy csak a másik nemet utálja. Nem fogom az egész férfi nemet utálni, mert mondjuk egy borzasztó egyeddel volt dologom, holott minden más férfi, akit ismerek normális. Az egész női nemet se fogom utálni attól, hogy van 1-2 nővel is így van, de ismerek nagyszerű nőket. Itt gyakon olyan kommenteket látok mindkét nemtől ált, hogy inkább a kérdést is bezárom, mert nem éri meg egy idegenen ennyire felidegesítenem magam, hogy 0 agysejtje van.

És igen a nők is tudnak parasztok lenni a pasikkal, ahogy fordítva is.

Én csak az emberek kategóriát olvasom, de itt többször látom, hogy a kérdés a nőket szidja. De az hogy azt látom többször nem jelenti azt, hogy az van többségben, valószínűleg csak a hasonló kérdésekre kattintok többször.

De visszatérve a főkérdésre, többször látom, hogy a pasik többet szívnak itt a nők miatt, meg mintha többségben pasik lennének itt magányosak.

Ugyanúgy sajnálom őket ha férfival történik rossz vagy ha nővel. Ha tudok a kérdésére normálisan válaszolok, ha nem tudok érdemben válaszolni, tovább megyek.

ma 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!