Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, nők ti egy fiút/férfit...

Lányok, nők ti egy fiút/férfit kevésbé tudtok megsajnálni, együttérezni vele ?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre nagyobb divat szidni, utálni a férfiakat. Az lenne a kérdésem hogy ha valakivel történik valami rossz vagy ilyesmi akkor jobban sajnálsz egy nőt vagy lányt mint egy elkenkező neműt ?
ma 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ugyanúgy sajnálom őket is.

"Mostanában egyre nagyobb divat szidni, utálni a férfiakat."

Ez érdekes, én sokkal inkább az ellenkezőjét láttam eddig. Tudnál példákat linkelni?

ma 12:54
 2/15 kürtőskalácska ***** válasza:

1-es

Tényleg nem kötegedésből de én is egyre inkább ezt veszem észre.

ma 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanúgy sajnálom őket.

(De sokszor belefutottam, hogy az egész csak az empátiára ment ki és kitaláció volt az egész…így akartak manipulálni, de ugye egy idő után minden kiderül.)

Viszont akivel tényleg szar történik nemtől függetlenül együtt tudok vele érezni.

ma 12:58
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
A fiúkat sajnálom, beleélik magukat, a csajok meg szórakoznak velük. Én is pasi vagyok, de tudom hogy a csajok milyenek, szóval ha lelkiztek velük barátzónába tesznek, amíg egy köcs*g után megvesznek.
ma 13:01
 5/15 anonim ***** válasza:
66%

Nemtől függetlenül tudok másokat sajnálni, velük együttérezni.

Komolyan nem rosszból írom, de én is azt vettem észre, hogy a nőket utálni lett jó nagy divat, nem pedig a férfiakat.

ma 13:03
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
Kiérdemelték...
ma 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Osztom a #5 véleményét
ma 13:06
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindkét nemet szidni divat. Én nem teszek különbséget, együtt érzek mindkét nemmel, vagy lefáraszt mindkét nem a panasz áradatával.
ma 13:08
 9/15 anonim ***** válasza:
81%

Fuh ezt lehet nem kellett volna megkérdezned, mert beindított az agyamban valamit....

Nem hogy soha életemben nem láttam hogy egy férfi (pláne az interneten) empátiát fejezett volna ki egy nő, vagy uram bocsá' "a nők" felé, de gyakori az ellenkezője; hogy szadizmussal, vagy kifejezett örömmel reagálnak arra, ha egy nőnek rossz.

Példaképnek tartják azokat a "minőségibb"(gazdagabb/jóképűbb) férfiakat akik nyíltan, szégyenérzet nélkül alázzák bántják, és használják a nőket. Ezt nem látod nőktől.

Kifejezetten kívánják, hogy a nők megkapják a "büntetésüket", amiért felszínesek. Ezt nem látod nőktől.

Amikor kiderul hogy egy férfi (híres, vagy random, tökmindegy) bántalmazott valamilyen formában egy nőt, akkor (szexuális erőszaknál) az megy hogy "biztos hazudik a hülye k, hogy tonkrtegye szegény férfit" vagy az megy, hogy "nem kéne k.-ként viselkedni, és nem történnének ilyenek". Ha pedig elverték a nőt, akkor az megy hogy "a pofont azért ki is kell érdemelni. a férfiak legalább csak fizikailag erőszakosak, de a nők lelkileg teszik tonkre szegény áldozatukat" vagy az megy, hogy "na igen, az egyenlő jogok kellettek, az egyenlő pofonok meg nem XD". Nőktől ezt nem látod.

A nők, pláne a való életben igenis bevédik a pasikat, de még a neten is. Kivéve akkor, ha a pasinak NAGYON nincs igaza, vagy csak gyerekeskedik (pl az itteni tipikus "a nők rosszak mert nem adnak nekem pnát" panaszkodás).

Férfit kevés kivétellel csak akkor láttam bevédeni egy nőt, amikor valamiféle hasznot reméltek a pozitív viselkedésükből.

Amúgy meg szerintem az a konszenzus hogy "hát hiába, ezekre a mai nőkre igenis ráfér a szenvedés, mert túlságosan is elfelejtették a helyüket"

ma 13:17
 10/15 anonim ***** válasza:
56%
1-es vagyok. Én sem kötekedésből kérdeztem, hanem tényleg érdekel, hogy ti mit tapasztaltok. Egyébként a válaszom óta gondolkodtam, és a való életben szerencsére még nem tapasztaltam negatív megkülönböztetést amiatt, mert nő vagyok (vagy csak nem tudok róla), pozitívat viszont egyszer igen (nem volt jó érzés, kellemetlenül éreztem magam miatta, de konfliktuskerülő vagyok és végülis jól jártam, úgyhogy bevallom, nem szóltam miatta). Az interneten viszont a mérhetetlen megvetést és utálatot látom a nők irányába nap mint nap (lásd 13:30 válaszolót, bár gyanítom, hogy törölni fogják). A valóságban nem látok szinte semmi ilyesmit, se nők, se férfiak irányába. Interneten is szinte csak a nők irányába. Ezt a diszkrepanciát sosem tudtam mire vélni, és őszintén, elég ijesztő. Ti ezt hogy látjátok?
ma 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!