Lányok, nők ti egy fiút/férfit kevésbé tudtok megsajnálni, együttérezni vele ?
Nem, ugyanúgy sajnálom őket is.
"Mostanában egyre nagyobb divat szidni, utálni a férfiakat."
Ez érdekes, én sokkal inkább az ellenkezőjét láttam eddig. Tudnál példákat linkelni?
1-es
Tényleg nem kötegedésből de én is egyre inkább ezt veszem észre.
Én is ugyanúgy sajnálom őket.
(De sokszor belefutottam, hogy az egész csak az empátiára ment ki és kitaláció volt az egész…így akartak manipulálni, de ugye egy idő után minden kiderül.)
Viszont akivel tényleg szar történik nemtől függetlenül együtt tudok vele érezni.
Nemtől függetlenül tudok másokat sajnálni, velük együttérezni.
Komolyan nem rosszból írom, de én is azt vettem észre, hogy a nőket utálni lett jó nagy divat, nem pedig a férfiakat.
Fuh ezt lehet nem kellett volna megkérdezned, mert beindított az agyamban valamit....
Nem hogy soha életemben nem láttam hogy egy férfi (pláne az interneten) empátiát fejezett volna ki egy nő, vagy uram bocsá' "a nők" felé, de gyakori az ellenkezője; hogy szadizmussal, vagy kifejezett örömmel reagálnak arra, ha egy nőnek rossz.
Példaképnek tartják azokat a "minőségibb"(gazdagabb/jóképűbb) férfiakat akik nyíltan, szégyenérzet nélkül alázzák bántják, és használják a nőket. Ezt nem látod nőktől.
Kifejezetten kívánják, hogy a nők megkapják a "büntetésüket", amiért felszínesek. Ezt nem látod nőktől.
Amikor kiderul hogy egy férfi (híres, vagy random, tökmindegy) bántalmazott valamilyen formában egy nőt, akkor (szexuális erőszaknál) az megy hogy "biztos hazudik a hülye k, hogy tonkrtegye szegény férfit" vagy az megy, hogy "nem kéne k.-ként viselkedni, és nem történnének ilyenek". Ha pedig elverték a nőt, akkor az megy hogy "a pofont azért ki is kell érdemelni. a férfiak legalább csak fizikailag erőszakosak, de a nők lelkileg teszik tonkre szegény áldozatukat" vagy az megy, hogy "na igen, az egyenlő jogok kellettek, az egyenlő pofonok meg nem XD". Nőktől ezt nem látod.
A nők, pláne a való életben igenis bevédik a pasikat, de még a neten is. Kivéve akkor, ha a pasinak NAGYON nincs igaza, vagy csak gyerekeskedik (pl az itteni tipikus "a nők rosszak mert nem adnak nekem pnát" panaszkodás).
Férfit kevés kivétellel csak akkor láttam bevédeni egy nőt, amikor valamiféle hasznot reméltek a pozitív viselkedésükből.
Amúgy meg szerintem az a konszenzus hogy "hát hiába, ezekre a mai nőkre igenis ráfér a szenvedés, mert túlságosan is elfelejtették a helyüket"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!