Hogyan jöjjek rá, hogy mivel akarok foglalkozni, ha fogalmam sincs?
27 éves nő vagyok, a mai napig nem tudom mivel szeretnék igazán foglalkozni.
Középiskola után nyáron csináltam egy barista képzést, majd elhelyezkedtem vendéglátásban. Ekkor voltam 19 éves. Csinálgattam, az elején élveztem, hogy pörgős, de valami nyugodtabb munkára vágytam és az igény is megvolt bennem, hogy értelmiségi legyek, diplomát szerezzek.
22 évesen elkezdtem levelezőn a nemzetközi tanulmányok szakot. A leírása alapján érdekelt, de az első félévtől kezdve utáltam. A 3 évet végül 4 év alatt sikerült elvégeznem, szinte vizsgák előtti 1-2 napos rohamtanulással, amivel épp átcsúsztam, nem sok tudás maradt meg onnan.
Lett egy diplomám, dísznek szép, de nem megyek vele sokra. Még az egyetem utolsó éve alatt elhelyezkedtem egy SSC-nél, robot minőségű irodai munkát végzek, cseppet sem élvezem. Nulla kreativitást igényel. Nyugodtabb, mint a vendéglátás, de lélekölőbb.
Annyit tudok, hogy utálom, de vendéglátásba se mennék vissza szívesen. Váltani akarok, de nem tudom, hogy merre menjek, mit tanuljak. Erre hogyan jöhetnék rá? Annyira rájöttem az egyetem alatt, hogy a nagyon magoló, nulla kreativitást igénylő, tanulmányozó, elmélkedős dolgok nem érdekelnek.
Nos, nézzük tárgyilagosan!
Nem tudsz tényleges tudásban letenni semmit az asztalra, van munkád de ennek ellenére válogatsz?
Nem vagyok benne biztos, hogy ez így rendjén van.
Talán előbb képezd magad, legyen több lehetőséget, utána válogass!
6-os te fogyatékos vagy?
Nem válogat, hanem inkább az útját keresi te ökör.
Csupa jó meló van, csak nem találom!
Magyarország, én így szeretlek!
#3: De mégis sikerült felsorolni egy csomó mindent. Mi gátol meg benne, hogy válassz egyet és csináld?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!