BMW-seket miért utálják ennyire a nők?
Figyelt kérdés
Nekem is az van, de egyre inkább azt veszem észre, hogy mikor kiderül, nem örülnek neki a lányok. Nem azért vettem, hogy ezzel fogjak embereket, hanem mert kis korom óta szerettem volna egyet, de azért azt sem hittem, hogy hátrány lesz, azt hittem közömbös dolog egy lány szemében. Nyilván én is olvasok híreket, és látom némelyik kedves márkatárs mit művel sajnos, amitől teljesen elhatárolódok, csak sajnos engem is parasztnak tartanak miattuk.nov. 19. 07:41
21/24 A kérdező kommentje:
20-as
Igen, ebben is van valami sajnos 😅
nov. 19. 11:20
22/24 anonim válasza:
Azt mondod nem kell általánosítani, erre általánosítasz... Gratula
23/24 Szolovjov válasza:
Nem utálják őket. Ők az Isten, ők a bálvány. Ha megpörgeted az ujjadon egy BMW kulcsát csusszan is le a bugyi.
24/24 anonim válasza:
Mikor fog már kimenni a divatból, hogy a közösségi oldalakon autóval pózolnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!