A cigányok miért utálják ha lecigányozzuk őket?
Figyelt kérdés
nov. 15. 16:41
1/15 anonim válasza:
Nem mindegy milyen hangsúllyal és kontextusban mondják ezt, alapvetően ez nem pejoratív szó, ők is használják saját magukra.
3/15 anonim válasza:
Magyarok elott játszák a magyart, cigányok közt meg azon erősködnek hogy az ő felmenője oláh ezért a másik vegyen vissza.
Cigányok közt az a menő aki nagyobb cigany, es ugyanezek a magyarnak meg azt járszák hogy ö magyar de ciganyozd le.
Hazugok késtzsinuek.
5/15 anonim válasza:
en szoke haju kek szemu vagyok hol tudok nemzeni keverek gyermeket egy c al? hol szoktak elni a normalisabbak? ok nevelik a gyermekeiket legalabb rendesen.
6/15 anonim válasza:
5 agyba főbe verik a gyerekeiket, a lanyokat 10 ẁvesen már pr.stituálják es tele velük az intézet is.
8/15 anonim válasza:
Pár évig jártam egy cigány nővel. Az első dolog, amire megkért, hogy ne romának nevezzem, hanem cigánynak...
9/15 anonim válasza:
Nyilván nem ismerem az összes cigányt, de kifejezetten sokuktól hallottam, hogy cigánynak nevezik magukat, nem romának.
10/15 anonim válasza:
Ha érződik mondjuk a szavaidból, hogy a „mocskos” jelzőt is tennéd elé, akkor persze, hogy nem tetszik nekik. Egyébként a 9-essel vagyok, az én ismerőseim is cigányként hivatkoznak magukra, nem romaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!