Te mit tennél ha lecigányoznának, úgy hogy nem is vagy az?
Figyelt kérdés
Feketére lett festve a hosszú hajam, nagy barna szemeim vannak, a nevem magyar, a felmenőim között pedig tudtommal nincsenek romák. Mégis sokszor megkaptam már, még azt is hogy dögöljek meg, mert mocskos cigány vagyok, meg a Dunába kellett volna lőni.. Mindezt úgy, hogy nő vagyok.. Ez nagyon beteg szerintem..
Ti mit tennétek ha ilyen attrocitás érne titeket?
2018. jún. 29. 00:52
1/8 anonim válasza:
Valószínűleg röhögnék rajta, kb. ugyanúgy érintene, mintha kínainak neveznének, nem tudnám hová tenni. Mondjuk nem tudom, téged kik cseszegetnek ezzel, ha már az utcán is szóvá teszik, az nyilván gázabb.
3/8 anonim válasza:
Ez olyan, mint mikor lezsidóznak, mert gazdag családból származom. (Nyilván nincs rám írva, de viszonylag sokat költök.) Igazából csak röhögök... Szánalmasok
4/8 anonim válasza:
Azon màr túl vagyok.
Fehèr a bőröm,kèk a szemem,vilàgosbarna hajam van ès úgy lecigànyoztak mint a sicc.
5/8 anonim válasza:
Minek fested be a hajad, főleg meg feketére.
Attól nincs csúnyább .
6/8 anonim válasza:
Fiatalabbként nagyon zavart és fájt volna, most már elég idős agyok, hogy ne vegyem magamra az alaptalan sértéseket.
7/8 anonim válasza:
Ez Magyarország. Ilyenek a magyar emberek. Ha törölközőbe csavart hajjal mennél ki az utcára, még a rendőröket is rád hívnak, mert mocskos migráns!
8/8 Metionin válasza:
Röhögnék és elküldeném az illetőt szemészetre (hullafehér vagyok balti arcvonásokkal és kék szemmel).
Durva helyen lakhatsz :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!