Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kik utálják a legjobban a...

Kik utálják a legjobban a Magyarokat?

Figyelt kérdés

Régen kapásból rá vágtam volna, hogy a románok valószínüleg. De voltam már Szlovákia és Romániában is és ugyan egyszer Slatinába le bozgoroztak minket. Pedig Dél-Románia környékén elvileg Olt-Dolj-Gorj megyében elfogadóbbak a Magyarokkal és inkább Alexandria, Bukarest és az után jobban utálnak minket. Mivel volt területünk innen is kis rész, mármint Dolj környékén. Bár ez ember függő Aradba, Szilágyba ahol viszonylag sok magyar él is akadhatnak bunkóbak vagy ahol többségben is vagyunk. Illetve ezt csak hallottam, hogy minél messzebb megyünk Magyarországtól, Románián belül annál jobban utálnak minket.

Viszont több helyen is jártam már Szlovák és Romániában is. És a Szlovákok többször voltak bunkók mint a Románok. De az is egy tény, hogy a Szerb és Szlovénokat is általában egy lapon említik velük, hogy hasonlóan utálnak ott is minket. Meg ugye Ukrajna is ott van ahol szerintem eredetileg nem utáltak, viszont az ottani államfők tettek róla, hogy megutáljanak. Horvátországot és Ausztriát meg nem teszem bele a felsorolásba mert a Horvátok elvileg szeretnek minket. Az Osztrákokkal semleges a viszonyunk, de az itteni politikusok többször hivatkoznak inkább barátként rájuk.

De a kérdés társadalmilag érdekel, nem politikailag. Mert mind az Ukrán, Szlovák, Román államfő magyar ellenes amit én tudok. Az utóbbi kettő hiába is van jóba a tengeri malaccal, ha a határon túli magyarokkal szemben meg fasiszták.

Viszont egyik Székelyi ismerősöm mondta a Románok, aki élt MO-n is, hogy lehet akármilyen véleményünk a Románokról. Pár hülyével ellentétben sokkal elfogadóbb, kulturáltabb, barátságosabb népség mint a Magyarok, legalábbis egymással illetve kevesebb közöttük a konfliktus, nagyobb az összetartás, illetve a hölgyek 20-on évesen még nem a pénztárcát és a hiearchiát nézik úgy mint itthon és ők is barátságosabbak a másik nemmel is. Ezek az állítások mennyire igazak? Mert ahogy rájuk nézek nekem elég sötétnek tűnnek. De nem egy cigány emberrel is találkoztam aki rendesebb a legtöbb magyarnál.

nov. 9. 17:23
A kérdező szavazást indított:
Szlovákok
Románok
Ukránok
Szlovének
Szerbek
Csehek
14 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

A magyarok egymást utálják a legjobban :)

Az ország nem a szomszédai miatt tart ott, ahol.

Vagy szerinted igen?

nov. 9. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Az ukránok…
nov. 9. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Minden ország utál minket, kivéve a Szovjetunió, mert az csicskának tart minket
nov. 9. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

A nemzetek alapvetően nem magyarellenesek, ez inkább egyéni dolog. Néhány éve pont a horvátoknál volt egy botrány, valami tengerparti vendéglő előtti táblán volt magyarellenes kiírás. De ott a tulaj másokat is utált, nem csak minket. Az már más kérdés, hogy egy mindenkivel haragban lévő, mizantróp sudribunkó minek megy vendéglátósnak... :-D

Aztán... Németek... Nem mindegy, hogy egy politika által elbolondított srácot kérdezel, vagy egy nyugdíjast, aki az ottani kaotikus közbiztonság elől ideköltözik hozzánk. Vagy a politikai begerjedtség másik végén lévőt.

Szlovákok dettó. Az egyik félholtra veri a magyarul telefonáló lányt, a másik meg hazajuttatja egy magyar lány elcsatangolt kiskutyáját.

nov. 9. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:
61%
Történelmileg a románok. 2014 óta meg az ukrajnai rezsim őrült meg a kisebbségek felé.
tegnapelőtt 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!