BMW-seket miért utálják ennyire a nők?
#9-es vagyok
Én eddigi tapasztalatok alapján beszélek és hát igazából nálam az volt,hogy legtöbbször,ha valaki kismillió képet kirakott az autójáról,akkor nagyon sok esetben az adott személlyel nem lehetett másról beszélni ismerkedés közben,csak az autókról. Egy ideig oké,mert persze meséljen arról,ami érdekli,de mikor már a 99 ezredik beszélgetés szólt arról, hogy ennek a kocsinak ennyi lóereje van,annak ilyen a turbórendszere stbstb és ezen kívül semmi érdemleges beszélgetés nem volt az egy idő után unalmassá vált számomra,pedig nincs bajom nekem sem az ilyen témákkal.
Lehet nekem emiatt egy kisebbfajta előítéletem efelé. Szóval igazából nekem nem is a az autó márkája volt sosem a gond.
De nyilván amúgy ezzel nem azt mondom,hogy ne posztolj vagy bármi, mert a te döntésed és életed, csak elmondtam a véleményem meg a tapasztalatom.
Egy lánny fejét sem tömöm ilyenekkel, csak akkor ha megkérdezi estleg elmondom, mert amúgy tudom, hogy titeket ez egyáltalán nem érdekel, ez a téma, ennyire nem vagyok rákockulva 🤣 annyit szoktam magamtól írni, ha neki vagy családtagjának vagy ismerősének gond van az autójával, szívesen ránézek bármikor.
Amúgy lehet velem bármiről beszélgetni. 😃
Miért kell általánosítani?
A cigányokat is általánosítják nem? Sajnos eléggé jogosan nem?
Aztán persze nem mindegyik bűnöző. Na, a bmw-vel ugynez a helyzet, a legtöbb márkatársadnak köszönheted ezt a csodálatos imidzset, de ezt Te is tudod.
Vagy megszoksz vagy megszöksz.
Nekem is volt régen bmw-m de pont emiatt (is) úgy döntöttem hogy inkább kiszállok.
Sok lány szemében az audi a nyerő, én azt vettem észre.
Nekem is bmw-m van, egy 750-es nagyon kemény, megy mint a veszedelem. Driftelgetni is nagyon jó vele. Anno a szállító filmből tetszett meg, azért esett arra a választás.
De mikor megtudja a csaj hogy bmw-m van, egyből már lenéz, fújjongani kezd.
Bezzeg mikor fater audijával mentem, akkor nem nyafogott egyik se, betette a pcsáját mint egy hercegnő xD.
Na de lebuktam mindig a végén, facen a bömössel van sok képem, főleg akcióban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!