Újra kezdenéd az életed, ha lehetne?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy fenáll a lehetőséged, hogy az életed újrakezdhesd, akár most, akár később. Megtennéd? Nyilvánvalóan tudnál változtatni rajta, arról is dönthetnél mennyire emlékszel hogy mi fog történni vagy sem.ma 08:21
1/9 anonim válasza:
Nem a legelejétől, hanem egy bizonyos ponttól, 5 évvel ezelőttől kezdeném újra
2/9 anonim válasza:
Nem kezdeném újra az életemet, inkább visszapörgetném 20 évet és megváltoztatnám onnantól az események egy bizonyos részét, hogy anyukám életben maradjon.
4/9 anonim válasza:
Igen, de én sem a legelejétől. Kb. 12 éves koromtól jó lenne újraélni és máshogy csinálni pár dolgot.
5/9 anonim válasza:
Nem. 1 dolog bánt, hogy nem mentem még egyetemre. De ha elmentem volna, most más dolgokkal lennének bajok. De még megtehetem hogy egyetemre megyek, csak később. Úgy vagyok vele, hogy valami valamiért.
6/9 anonim válasza:
Általános iskolától igen.
1000x átgondoltam már :)
De ha addig nem is akkor 20 éves koromig minimum
7/9 anonim válasza:
Igen! 6 hónapra születtem, ennek következménye, hogy vak lettem. Szóval a születési időm kitolnám a rendes időpontra. A másik dolog pedig amit megváltoztatnék, hogy ne özvegyüljek meg és neveljem a kislányom egyedül!
8/9 anonim válasza:
Ha úgy, hogy a jelenlegi tudásom megmarad, leginkább arról hogy mikor milyen döntéseket hoztam, milyen lehetőségeket szalasztottam el, akkor igen.
Ha a nulláról kéne ugyanúgy nekivágni, akkor minden bizonnyal ugyanide jutnék, szóval akkor meg minek.
9/9 anonim válasza:
Sok kihagyott ziccer van az életemben...
De nem. Persze vágyom rá, hogy milyen jó lett volna ha... de akkor most nem ez az ember lennék aki vagyok, nem itt és azokkal akikkel. Ezt pedig nem akarom lecserélni semmiért sem.
Az élet nem attól jó, hogy minden sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!