Hogy vagytok?
1 ember valaszolt legalabb szoval mar 2 en kakiul, $$$ aligha van, anyammal elek aki egy .................................. megeroszakol erzelmileg, igen, mindennapos ordibalas, miert van ilyen meleg, miert van ilyen hideg. es velem ordibal emiatt. 19 - 21 fok van a szobamban ami szerinte teljesen jo. Nemreg olvastam mi az idealis homerseklet bent az nekik, azt irtak 24 - 26 ami nekem egy utopia. Emellett sikhulye es alap szavakat nem ismer. Sajnos ment. beteg vagyok - igen a mocskos minek van az en adombol tartom el menjen borton pszichiatriara utcan mocskolodjon - egy ideig nala ragadtam, kirugtak egyetemrol, de most folytatom hala egnek nem 10 000 kell a berleter es fizetni a TB-t.
Szoval szarul es pocsekul.
Nincs kimondottan rossz kedvem, bár pár órával ezelőtt megint kicsit erősebben tört rám a magány, és nem volt valami jó érzés.
~20-21 éves koromig teljesen hidegen hagyott a párkapcsolat téma, azóta azonban nem ez a helyzet; érzem, hogy hiányzik is, már szeretném is, ha lenne, csak ugye nincs. Akik nyitnak felém, vagy sokkal idősebbek, vagy sokkal fiatalabbak, vagy hozzám képest meglehetősen alacsonyak, vagy már-már agresszívek. Egy valaki viszont határozottan az is volt. Vagy épp nem tudnak beszélgetni, beszélgetést fenntartani. Tehát valami sosem klappol teljes mértékben.
Amikor valaki végre kívül-belül tetszik, nagyon jól elvagyunk, neki fixen van már barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!