40-50 év közötti magányosok! Szeretni vagy szeretve lenni vágytok jobban?
Csak őszintén, ez teljesen anonim...
Szóval ha van köztetek aki régebb óta magányos, mit éreztek? Jő volna belekiabálni a világba, hogy "szeretleeeeek", csak éppenséggel nem szerették egyedül lenni és azt kívánjátok, bárcsak szeretne valaki?
Illetve ha mindkettőre vágytok, melyikre dominánsabban?
Nekem a szeretet fogalma már átalakult.
Korabban még az volt hogy a szeretet bújás ölelés hűség mindog jön hozzám egyutt vagyunk stb.
Ma már a társiasság nekem az.
Ergo aki ingyenél lakik nálam nem segít semmiben elnézi ha sötétben élek mert sz.r a villany, vagy elnézi azt ha nem tudom megcsinálni a csapot es csöpög, de feljár d.gni nálam aludni furdeni enni szexepni és közben kántálja hogy szeretlek, az nekem már=azzal hogy nem szeret, kihasznál.
Aki szeret akit szeretek nekem az az hogy kölcsönösen segitjük egymást egyutt lesz házunk együtt állunk talpra meg stb és nem az, hogy mindenki magának kaparja a gesztenyét.
Külföldön mikor 20 éves voltam mondta nekem egy külföldi srác azt, hogy "a szerelem nem az, hogy azt mondod szeretlek, hanem pl hidegben egy pár meleg kesztyű."
Hát ma értettem ezt meg.
Es valojában ez hiányzik. Egy társ az életbe.
A 2-es nagyon szépen leírta és férfi létemre könnyes lett a szemem.
Volt már párom,nem is egy,de ilyen, akire ennyire számítani lehetett,egy sem.
Persze én is naiv voltam,mert sok olyat megtettem,amit úgy gondoltam,hogy evidens. Hát nem az volt,mert viszonzás nem volt :/
És bizony,valami nagyon eltört bennem, az emberek irányában...
Egyébként a szeretet akkor igazi,ha kölcsönös.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!