Székesfehérvárról, Fejér megyéből 35-50 közötti nő esetleg?
Nem ciprus?
Rákerestem, mert érdekeset írtál, de csak ciprust találtam.
Én is csak ciprust hallottam, a cédrus az valami fa.
A leylandi az szép tényleg. És a borostyán vagy valami hasonló futónövény kerítésre?
Lehet 6-osnak van igaza, és elszúrtam. De leylandi, így találod meg.
Amúgy ami gyorsan nő, az 3-5 évig boldogít, hogy van gyorsan egy sövényed, amin nem látnak át. Aztán a további években viszont egy csómó pénz, hogy gyorsan nő, és csak gond. Továbbá az is probléma, ami gyorsan nő, szerintem többnyire hamar el is öregszik. Nem vagyok benne biztos, hogy egy leylandi sövény kitart egy életre...
A legszebb sövény tiszafából nevelhető, az is örökzöld. De az lassabb az összes eddig említettnél, viszont tovább fog tartani, mint az emberi civilizáció... de az 5-10 év míg takar, viszont ez a normális, én ezt ajánlanám. És nem kell sűrűbben ültetni, várni kell, ez van.
Borostyán is lehet szép sövény, minden kibír. Legnagyobb hátránya, hogy nagyon terjed, mindent elfoglal. És a borostyán is elég lassú, továbbá a tűző napot sem kedveli kifejezetten. Szerintem minden futónövény eléggé terjed... a lonc mindig kidől valemerre évek alatt pl.
Mintha kicsit elkanyarodtunk volna a topictól :) Nem tudom mi legyen ezzel a kérdéssel, rakassuk át a moderátorral a kertészetbe?
Lehet le kéne vonnom a tanuságokat: itt reménytelen párt találni :)
Dehogy reménytelen! A kortárs művészetnek melyik ága érdekel? Képzőművészet? Zene? És mi minden lehet a rejtélyes "stb" tartalma? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!