Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Székesfehérvárról, Fejér...

Székesfehérvárról, Fejér megyéből 35-50 közötti nő esetleg?

Figyelt kérdés
Én 44 éves férfi vagyok, szeretek csavarogni a Balkánon, akár messzebb. Kertészet, kortárs művészet, túrázás... stb.

szept. 13. 15:18
1 2
 1/19 anonim válasza:
Azért ez a kertészet-kortárs művészet-túrázás kombó nem semmi.
szept. 13. 18:43
 2/19 anonim válasza:
Szerinted mit lehet gyorsan növeszteni vagy felfuttatni sövénynek ami télen is takar?
szept. 13. 20:55
 3/19 anonim válasza:
Magda Marinko, te vagy az? :D
szept. 13. 21:09
 4/19 A kérdező kommentje:
A leylandi cédrus a legnépszerűbb sövény mostanság. Ez tűlevelű örökzöld, télen is takar és ez nő leggyorsabban. A babérmeggy a második legnépszerűbb, lomblevelű örökzöld, de ez lassabb cucc, a harmadik legnépszerűbb a korallberkenye, lomblevelű örökzöld, talán gyorsabb a babérmeggynél, de lassabb a leylandinál.
szept. 14. 17:19
 5/19 anonim válasza:

Nem ciprus?

Rákerestem, mert érdekeset írtál, de csak ciprust találtam.

szept. 14. 17:28
 6/19 anonim válasza:

Én is csak ciprust hallottam, a cédrus az valami fa.

A leylandi az szép tényleg. És a borostyán vagy valami hasonló futónövény kerítésre?

szept. 14. 17:40
 7/19 A kérdező kommentje:

Lehet 6-osnak van igaza, és elszúrtam. De leylandi, így találod meg.

Amúgy ami gyorsan nő, az 3-5 évig boldogít, hogy van gyorsan egy sövényed, amin nem látnak át. Aztán a további években viszont egy csómó pénz, hogy gyorsan nő, és csak gond. Továbbá az is probléma, ami gyorsan nő, szerintem többnyire hamar el is öregszik. Nem vagyok benne biztos, hogy egy leylandi sövény kitart egy életre...

A legszebb sövény tiszafából nevelhető, az is örökzöld. De az lassabb az összes eddig említettnél, viszont tovább fog tartani, mint az emberi civilizáció... de az 5-10 év míg takar, viszont ez a normális, én ezt ajánlanám. És nem kell sűrűbben ültetni, várni kell, ez van.

Borostyán is lehet szép sövény, minden kibír. Legnagyobb hátránya, hogy nagyon terjed, mindent elfoglal. És a borostyán is elég lassú, továbbá a tűző napot sem kedveli kifejezetten. Szerintem minden futónövény eléggé terjed... a lonc mindig kidől valemerre évek alatt pl.

Mintha kicsit elkanyarodtunk volna a topictól :) Nem tudom mi legyen ezzel a kérdéssel, rakassuk át a moderátorral a kertészetbe?

Lehet le kéne vonnom a tanuságokat: itt reménytelen párt találni :)

szept. 15. 10:12
 8/19 anonim válasza:
Nem kell mert most áttérünk a kortárs művészetre az meg hogy néz ki a kertészetben? Mit szeretsz kortárs művészetben?
szept. 15. 10:18
 9/19 anonim válasza:
Ez a lonc örökzöld? Hát ez jó ilyet sehol se vettem még észre.
szept. 15. 10:20
 10/19 anonim válasza:

Dehogy reménytelen! A kortárs művészetnek melyik ága érdekel? Képzőművészet? Zene? És mi minden lehet a rejtélyes "stb" tartalma? :)

szept. 15. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!