Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Székesfehérvárról, Fejér...

Székesfehérvárról, Fejér megyéből 35-50 közötti nő esetleg?

Figyelt kérdés
Én 44 éves férfi vagyok, szeretek csavarogni a Balkánon, akár messzebb. Kertészet, kortárs művészet, túrázás... stb.

szept. 13. 15:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A fagyalból szoktam Frida Kahlo képeket és Banksy stencileket nyírni. Te ezt nem csinálod?

Tudom Frida nem kortárs, de ha fagyalból van, akkor az.

Blek, le rat... ő kortárs, és jó. Esetleg írd be a googlebe a "Hambleton Shadowman" kifejezéseket.

szept. 15. 10:27
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy a lonc örökzöld, csak, hogy terjed, és hiába nyírod, mindig dőlni kezd, viszont szép a virága.
szept. 15. 10:31
 13/19 anonim válasza:

Pedig beírtam a keresőbe és ilyen is van hogy örökzöld japánlonc, vagy ez speciális lonc?

Most tényleg szobrászkodsz a fagyalból, vagy csak vicceltél?

Milyen túrázást szeretsz, extrém vagy kisebb túra?

szept. 15. 10:50
 14/19 anonim válasza:

Azta! Legalább közterületen? Még sosem láttam ilyesmit Fehérváron, ami street art szempontból azért lássuk be -nem túl izgalmas hely.

szept. 15. 10:55
 15/19 A kérdező kommentje:

Vicceltem, nem csinálok szobrokat fagyalból :) viszont, ha van igény rá lehet fogok. Van köztéren elég fagyal Fehéráron.

Lehet, hogy van örökzöld lonc, amiket én nyírok, azok szerint lombhullatóak mind.

Elképzelhető, hogy Fehérvár street artban gyenge, de vannak azért jók. Pl én bírom a THI-t, ő ragaszgatta azokat a matricákat ország és világszerte, amin egy fa van és benne egy szív. Ő sokáig itt élt... a Molokban meg azt tisztelem, hogy annyit fújt, amennyit.

Túrázni egy adott hegyen szoktam, ami nem Magyarországon van, és senki nem jár oda. De most már kezd túl sok lenni nyilvánosan a privát infó...

Én csajokkal gondoltam, hogy privátozom amúgy... :) Azt hittem valami ilyesmi ennek a célja :)

szept. 15. 11:09
 16/19 anonim válasza:

Az "egy nő" szerintem egy elég alacsonyan hagyott léc ahhoz, hogy valaki megugorja. Már csak rád kell, hogy írjon, ha jól értem. :)

Sok sikert!

1 5 10 14-es válaszoló

szept. 15. 12:18
 17/19 anonim válasza:
Hát jó de ezek közérdekű információk :) Személyeset nem kérdezünk csak a hobbi témáidról. Privátozni is így jobban lesz ám kedve akit érdekel, így hogy nemcsak azt látja hogy itt egy újabb nőhiányos, hanem valami témákról, jé, tud beszélni összetett mondatokban.
szept. 15. 12:34
 18/19 A kérdező kommentje:

Ráírhatok én is bárkire, és rám is rámírhat bárki. Valamiért én arra gondoltam, hogy az eddigi hozzászólások többségét férfiak tették fel. Talán pont azért, mert nem rám, hanem inkább a növényekre vonatkoztak. Meg senki egyetlen információt sem írt magáról...

Túl alacsonyan hagytam a lécet? Le van szűkítve régióra, korra és érdeklődési területre, sőt még nemre is :) Nézve mennyien látogatját ezt a topicot, szerintem túlzottan is kicsi a merítés. Én arra tippelnék a hozzászólók többsége nem környékbeli. Túl aktív ahhoz a csevej.

szept. 15. 16:24
 19/19 anonim válasza:

nő és fehérvári

szóval szuper megérzéseid vannak :D

1 5 10 14 16

szept. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!