Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem vágytok néha vissza a...

Nem vágytok néha vissza a "buta telefon" korszakba?

Figyelt kérdés
Annyira egyedi telefonok voltak a 2000es évek elején, öröm volt rájuk nézni. Például nokia 7610, 8800, 6600 hogy pár kedvencemet megemlítsem.

jún. 12. 07:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Van pár jó dolog, ami eltűnt, de a butatelefonok pont nem hiányoznak.
jún. 12. 07:33
 2/14 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Nekem a Nokiák kimaradtak, Ericsson volt, de egyik sem hatott meg.

Ez csak egy eszköz, noha vannak szépen megtervezett dolgok, de általában a telefonok engem nem nagyon érdekelnek.

Itt van egy új Nokia:

[link]

jún. 12. 07:38
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Az egyediségük nekem is hiányzik :) Az előlap csere, a sok-sok forma, stb.
jún. 12. 07:45
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
nem
jún. 12. 07:49
 5/14 Morzsi007 ***** válasza:
78%
A csúcs Nokia sok pénzbe került akkor is, dolgoztam a gyárban is pár hónapot. 2000 elején még azok voltak a toppon, aztán 2006 után kezdtek lecsúszni. Pedig akkoriban mindenki istenítette a márkát. Nem hiányzik a nyomógombos mobil.
jún. 12. 07:54
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Rohadtul nem.
jún. 12. 08:41
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Amikor a ház/kijelző aránya mondjuk 25%, könnyű dizájnosnak lenni... El kell dönteni, hogy mi a fontosabb. Ha neked az előbbi, még mindig vehetsz használt 20 éves telefont. Tudtommal nem nagyon gyártanak már ilyeneket, mert nincs rájuk elegendő (modellenként százezres, milliós) igény.
jún. 12. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem volt iPhone így nem.
jún. 12. 10:23
 9/14 Kedves Vezető ***** válasza:
52%

De.

Akkoriban volt értéke mindennek.

Zenéknek, filmeknek, sms ek nek, beszélgetéseknek is.

Nem csak a telefon miatt volt jobb a 90s/2000s évek, de batározottan másabb volt sok minden.

Pl feladtál egy hirdetést az Expresszbe, hogy állást keresel', és a munkáltatók hívtak. Elkérted a Nő számát, megadta, nem mindenkinek, ennek is volt értéke.

Másabb volt, ja, az meg hogy jobb e, szubjektív, szerintem igen.

Értékes volt sok minden, ami ma nem.

jún. 12. 11:44
 10/14 BeefEater ***** válasza:
66%

De, hiányoznak. Nem azért, mert jobban néztek ki (ráadásul nekem a tiednél korábbi telefonok tetszenek a legjobban), hanem azért mert nagyon rossz hatással van a megánéletre és az adatvédelemre. Sok helyen már telefonos app nélkül a parkolási díjat (vagy az elektromos autó töltését) sem tudod kifizetni, kártyával sem. És persze minden cég külön app, mindegyiknek kell pontos helymeghatározás, célzott reklámokat akar küldeni, stb. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Arról nem is beszélve, hogy mindegyik hatalmasra nőtt miközben elvesztettünk egy csomó (számomra) hasznos funkciót.

jún. 12. 14:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!