Nem vágytok néha vissza a "buta telefon" korszakba?
Figyelt kérdés
Annyira egyedi telefonok voltak a 2000es évek elején, öröm volt rájuk nézni. Például nokia 7610, 8800, 6600 hogy pár kedvencemet megemlítsem.jún. 12. 07:04
11/14 Morzsi007 válasza:
Manapság minden mindenhol elérhető szinte azonnal és ezek voltak másképp régen. Ezért volt értéke akkor a zenéknek, filmeknek, különböző áruknak, élelmiszereknek, mert nem volt egyből elérhető, vagy utazni kellett érte. Most mindent egy nyomásra házhoz rendelhetsz, vagy hallgathatsz, nézhetsz, bárhol is vagy. Valamire kiváncsi vagy, csak beírod a google-be vagy megkérdezed a chat gpt-t, az más dolog, hogy mond valami ökörséget, de vannak ilyen lehetőségek. Ezeknek azért van előnye is a múlthoz képest, rengeteg időt spórol nekünk, de a plusz időt megint csak hülyeségekre fordítják legtöbben.
12/14 A kérdező kommentje:
11, ezt annyira átérzem. Ez van, amikor "túlkínálat" van mindenből. Régen ezek kézenfogható dolgok voltak. Elmentél a tk-ba és kivettél egy dvd filmet. Egy " szeánsz" volt. Manapság annyi minden elérhető egy kattintásra, hogy értékét vesztette rengeteg dolog.
jún. 12. 15:23
13/14 anonim válasza:
Szerintem az "új világ" általában sokkal jobb és kényelmesebb, mint a "régi". Pedig én sem vagyok olyan fiatal (52). Most a legtöbb telefon nagyon hasonló. És? Kit érdekel (pár emberen kívül)? Egyrészt vannak kisebb-nagyobb eltérések. Másrészt a sokoldalúságuk sokkal fontosabb, mint hogy a kijelzőn kívüli maradék helyre nem sok dizájn fért el. Az valóban sajnálatos, ha már parkolni sem lehet app nélkül, de ennek nélkülözését nem lehet mindig elvárni, pl. elektromos autónál sem, szerintem, bár nekem nincs ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!