Az okostelefonotokon állandóan be van kapcsolva a WiFi és a mobilnet?
Figyelt kérdés
jan. 18. 19:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, mindkettő.
Csak a WiFi, a mobilnet nem.
Csak a mobilnet, a WiFi nem.
Egyik sem, csak amikor netezek, vagy használom a messengert, viber-t, vagy egyéb kommunikációs csatornát.
33 szavazat
1/7 anonim válasza:
Napközben a mobilinternet igen, éjszakára kikapcsolom a netet, hogy ne érkezzen plusz értesítés.
2/7 anonim válasza:
Csak akkor van bekapcsolva ha használom is. Így kímélem az akkut és az adatkeretet is.
3/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen nem kapcsolgatom. Mindkettő mindig be van kapcsolva. De szinte mindig wifi közelében vagyok, sőt a telefonhívások is wifin keresztül mennek (VoWifi), így adathasználatban havi több tucat GB van használva wifin, ugyanekkor mobilnet csak párszor 100 MB ...
4/7 anonim válasza:
A WIFI mindig, a mobilnet meg akkor, ha szükségem van rá.
5/7 anonim válasza:
Korlátlan mobilnetem van, így az be van kapcsolva. De a wifi elvileg kevésbé fogyaszt, takarékpsabb az akksival, és gyorsabb is így beltéren sokkal, illetve sok local hálózatos dolgot is használok,így hát ez is.folyamat be van kapcsolva.
Elméletileg developer módban nekem be van kapcsolva, hogy mindkettőt használja is egyszerre. Eh nem tudom megvalósul-e a valóságban.
7/7 anonim válasza:
Mind a kettő be van kapcsolva állandóan, és meg van mondva a készüléknek, hogy ha wifi van, nyilván az a prioritás. Valamint a frissítések és nagyobb fájlok, csatolmányok csak wifin jöjjenek le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!