Google Chrome égisze alatt, miért nyitódik meg új fülön/lapon állandóan a YouTube önmagától?
Évek óta Chrome-ot használok, csaknem zavartalanul.
Ezt a jelenséget kb 2 napja kezdte el produkálni.
Csináltam egy "teljes" víruskeresést, ahol probléma nem mutatkozott, ezt követően pedig minden beállítással egyetemben töröltem is a Chrome-ot, majd újra telepítettem... ellenben a probléma ugyanaz.
Semmi más oldalt nem dob új lapon, kizárólag a YouTube-ot.
Gondoltam, hogy esetleg a bővítmények okoznak problémát? (AddSpeed, VideoDownloader) ...de eddig ezekkel sem volt semmi bajom.
Köszönöm a tanácsokat, miszerint kevesebb kecskep@rnó és fizess elő YT prémiumra, egyikkel nem éltem eddig sem, a másikkal meg ezután sem szeretnék!
„ezt követően pedig minden beállítással egyetemben töröltem is a Chrome-ot, majd újra telepítettem”
Van két mappa amit ilyen esetben full érdemes törölni, és ezek közül az egyik rejtett:
C:\Users\"Felhasználó név,,\AppData\Local\Google\Chrome
A másik simán a:
C:\Program Files\Google
Szóval uninstalláld, aztán indítsd újra a gépet, és full töröld ki az előbbi 2 mappát.
Ezután telepítsd újra..
Nekem is ez lett, én kb fél héttel ezelőtt gépeztem utoljára és akkor nulla gond volt, utána ma kapcsoltam be először és "ma óta" nálam is fennáll a Kérdező problémája...
És olyan mód nincs, hogy Nem törlöm a Chrome-ot És megoldódjon a probléma? Értékes adatom is bőven akad az én böngészőmben (NemCsak jelszavak), amit kár lenne kidobni és a jó adatok szempontjából is mindent elölről kezdeni (mintha életemben először ma használnék internetet (vagy legalábbis mintha ezelőtt sose mentettem volna semmit))
# 2
Csináld ugyanúgy ahogy az 1.es válaszban írtam csak a
C:\Users\"Felhasználó név,,\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Mappából másold ki a:
Bookmarks (könyvejelzők)
History (előzmények)
Web Data (mentett jelszavak stb)
Favicons (pl. könyvjelző ikonok)
filokat.
(Persze ezt akkor kell ha nem vagy belépve Google fiókkal, mert akkor ugye alapból a felhőbe szinkronizálja az ilyen adatokat.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!