Milyen színvonalon/Hogyan él egy átlag magyar ember?
Tudom hogy az átlagfizetésbe beletartozik a sok oligarcha is.
De én nem rájuk vagyok kíváncsi hanem a valóságra
11+
Apám pont lecsúszott munkahelytől lakást igényelni, ez egy nagy ipar volt, és néhány év múlva be lett záratva, egyszerre sok ember munkanélküli is lett jó lehetőség helyett.
Ehhez van egy sztorim:
Átlagos házaspár, kb 50-esek, egy gyerek, kertvárosi családi ház, mindketten gépkocsivezetők. Azt gondolná az ember, hogy kb. átlagosan élnek.
Aztán látja az ember FB-on, hogy új autó, új nagymotor, házfelújítás, magas fényű konyhabútor, udvarban kerti tó, felette egy kis híd ível át. Szóval hatalmas költekezés, ami nincs egyensúlyban a munkájukkal.
Aztán két év múlva elváltak, ekkor tudtam meg, hogy hatalmas tartozás van a házon. Az egyik fél pedig további hitelből fizette ki a másiknak a házat.
Szóval nagyon nehéz megmondani hogyan él egy átlag ember. Én elvagyok a régi konyhabútorommal is, de legalább nincs adósságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!