Ez udvariatlan lépés tőlem?
Figyelt kérdés
Túl sok matchem felgyülemlett társkeresőn. Először kép alapján húztam jobbra az embereket, majd ha matchelünk jobban megnézem a profiljukat és az alapján írok nekik. Tehát lehet hogy 20-ból 5-nek írok és ebből max 2 válaszol.
Volt hogy már legalább 3-szor h töröltem a profilom aztán néhány ember lehet többször is jobbra húzott a régiek közül.
nov. 10. 07:17
4/7 anonim válasza:
Amúgy nagy kihívás lenne csak azt jobbra húzni aki ek ítni is fogsz?
5/7 anonim válasza:
Szerintem a saját magad törölgetésével kéne felhagyni; nem tudom, hány eszközről hozol létre, majd törölsz profilt, de simán el tudom képzelni, hogy egy idő után nem enged többször regisztrálni.
6/7 anonim válasza:
Udvariatlan akkor lett volna, ha ísz, és eltűnsz, vagy hasonlók... de te nem csináltál semmit. A match semmit se jelent.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyről. És igazából nem is törlöm. Csak felfuggesztem
nov. 10. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!