Szokott itt valaki felalá járkálni a szobájába mert már nemtud mit csinálni?
Figyelt kérdés
akár 1 óráig vagy több2024. jan. 9. 17:54
1/9 anonim válasza:
Nem. Miért nem játszol valamit, vagy nézel filmet, sorozatot? Vagy olvass egy könyvet.
2/9 anonim válasza:
Én se nagyon értem, mert a ma embere számára a fel-alá járkálást felváltotta a facebook hírfolyam kényszeres görgetése
4/9 anonim válasza:
Nem, mert nincs olyan, hogy ne tudjam magam valamivel elfoglalni. Ha sétálok,azt a szabadban teszem.
5/9 anonim válasza:
Előfordul, közben fantáziálok, zenét hallgatok.
6/9 anonim válasza:
Nem. Sose voltam az a fajta aki képtelen lefoglalni magát. Vagy olvasok könyvet, vagy nézek laptopon sorozatot.
7/9 Szolovjov válasza:
Hát előfordul, mert amit szeretek csinálni az jó időhöz kötött. Pl motorozás, kajakozás, sétálás a természetben. De vagy esik, vagy köd van és így mostanában elöjön ez a dolog.
8/9 anonim válasza:
Igen, de mindig zenehallgatás/gondolkodás közben. Simán akár több órán át.
9/9 anonim válasza:
Ember... ennyire ne legyél már gyámoltalan! Olvass, legalább hasznodra válik. Vagy, ha annyira sétálni akarsz, akkor sétálj odakint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!