Ismerkednétek olyannal aki kb másfél-2 órára él tőletek?
Figyelt kérdés
Vagy ez már rögtön offnov. 9. 09:33
1/12 anonim válasza:
Nálam off, utálok utazgatni és ha nem lehet spontán randikat szervezni bármelyik hétköznap munka után.
2/12 anonim válasza:
Nálam off. Alig tudnánk találkozni, mindig külön kéne szervezni. ezt hamar megunnánk, és úgyis vége lenne.
3/12 anonim válasza:
Ha valaki a 17. kerben él, a másik meg Hűvösvölgyben, az is van másfél-két óra távolsag bkv-val. Ez nekem még beleférne. De ha mondjuk a másfel- két órát úgy érted, hogy az ember annyit tölt a vonaton,de a vonathoz kimenni, várni, még egy óra, az már soknak tűnik.
4/12 anonim válasza:
Hát valami közös eseményen találkozunk, és jól érezzük magunkat, akkor ez nem nagy távolság, és együtt el tudunk menni újra majd ilyen eseményekre.
9/12 anonim válasza:
pont 2 órányira lakott.. Ma a feleségem.
10/12 anonim válasza:
Én lány létemre utaztam le, másfél órás út volt, mára már a párom. :D
Szeretek utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!